Villa fra EDC

Ebberupvej 3, Voldtofte

5620 Glamsbjerg

695.000 kr.

8/6 rum, 313 m²

Ældre, charmerende ejendom med 2 separate boliger

I Voldtofte, med kun 4 km til både Haarby og Glamsbjerg, ligger denne 4-længede ejendom. Ejendommen kræver en kærlig hånd, men har en fantastisk sjæl, charme og atmosfære. Samtidig med at historiens vingesus sætter sit helt eget præg på boligen, kan man, med en renovering, indrette det til 2 generationer, som ønsker at bo på samme matrikel, men i hver sin bolig, eller man kan få en ekstra indtægt ved at leje boligen i sidebygningen ud.

Her får du en bolig på 169 m2 i hovedbygningen, som er i ældre stand og kræver renovering samt 144 m2 registreret beboelse i den ene længe, som i dag ikke er beboelig, men som med en renovering kan blive en fin bolig. Dertil er der udhusbygninger på i alt 203 m2 fordelt på de 3 længer.

Selve Voldtofte er en hyggelig lille landsby, hvor man kan nyde stilheden og leve tæt på naturen og alligevel kun have 4 km til både Haarby og Glamsbjerg By, som har alt hvad man kan ønske sig af hand­le­mu­lig­he­der og med skoler til alle aldre. Når man skal på langtur, er der kun 20 minutters kørsel til mo­tor­vejs­net­tet over Fyn.

Boligen på 169 m2 indeholder:
Stort bryggers med klinkegulv og adgang til stort gavlværelse samt husets store badeværelse med kar og bruseniche. Fra bryggerset er der endvidere adgang til ældre køkken med spiseplads. Midt i huset er entréen, hvorfra der er adgang til både spisestue/værelse samt dagligstue med god mulighed for at indrette en hyggelig stue med synlige bjælker i loftet. Fra spisestuen er der adgang til soveværelse.
Fra dagligstuen er der adgang til den store stue, som også har synlige loftbjælker. Fra denne stue er der adgang til 2 værelser.

Boligen på 144 m2 i sidebygningen skal bygges op på ny, men indeholder:
Stor entré med adgang til toiletrum, soveværelse med klædeskabe og bryggers. Fra bryggerset er der adgang til badeværelse med kar samt køkkenet med god spiseplads. Fra entréen er der yderligere adgang til stue.

Udover boligerne er der 203 m2 udhusbygninger, som er indrettet som værksted og opbevaring.

På den store gårdsplads, er her foruden gode par­ke­rings­fa­ci­li­te­ter rig mulighed for også her at etablere hyggelige terrasser, hvor solen og gårdmiljøet kan nydes i fulde drag. Haven er meget nemt anlagt med græs samt et par hyggelige terrasser.

Kontakt EDC Assens på telefon 64713150 for en fremvisning.

Vi gør os umage!

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Lars Pilekær

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lapi@edc.dk30 45 41 7064 71 31 50EDC Assens