Villa fra EDC

Enebærvej 2

5620 Glamsbjerg

1.495.000 kr.

6/4 rum, 154 m²

For enden af lukket vænge og stort værksted

Går du og drømmer om en etplansvilla i Glamsbjerg? Så læs mere her!

Her på Enebærvej 2 kan du erhverve dig en dejlig stor etplansvilla på 154 kvm, som kan danne gode rammer for dig og din familie. Boligen her fremstår utrolig velholdt med originale badeværelser, hvor køkken, vinduer og de fine olierede plankegulve i stuen blev renoveret i 1999, da nuværende ejere overtog ejendommen.

Boligen indeholder i alt 4 gode værelser, hvoraf det ene tilgodeser det moderne ønske om en for­æl­dre­af­de­ling med eget badeværelse og walk-in-closet. For­æl­dre­væ­rel­set har udgang til hyggelig og lukket gårdhave via flot snedker mahogni dør.

Der er ligeledes badeværelse i den anden væ­rel­ses­af­de­ling, som du har adgang til via en fordelingsgang, som også giver adgang til bryggerset med god plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Endvidere dejligt svanekøkken med adgang til spisestuen, hvor der er gode muligheder for at åbne op, hvis man ønsker et åbent køkkenalrum. Fra spisestuen er der åben indgang til den store opholdsstue. Opholdsstuen byder på masser plads, hyggelig brændeovn, store vinduespartier og udgang til dejlig udestue, hvor ef­ter­mid­dagskaf­fen kan nydes.

Udover en dejlig bolig kan du også blive den lykkelige ejer af et stort værksted i forlængelse med den brede carport. Her er gode muligheder for dig, som ønsker plads til hobby, værksted eller lignende. Her forefindes også det gamle køkken, så mulighederne er mange!

Til ejendommen hører også dejlige uden­dørs­om­rå­der med flere gode terrasser, urtehaver og flotte anlagte bede, så haven kan nydes året rundt. Fra haven er der direkte adgang til naturstien op til byen og med muligheder for lange gå-og løbeture.

Du har under 1 km til indkøb i ABC eller Rema1000 og ikke meget længere er der til gymnasium, skole, dag­in­sti­tu­tio­ner og fri­tidsak­ti­vi­te­ter. Glamsbjerg er en by, som byder på alt det en familie skal bruge i hverdagen og arbejder man i Odense kan man let komme hertil i bil på kun 25 min. Og 20 min. Til mo­tor­vejs­af­kørs­len. Der går ligeledes bus­for­bin­del­ser til hhv. Assens og Odense.

Lyder denne ejendom interessant for dig? Så kontakt EDC Assens på telefon 64713150 for en fremvisning!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Søren Aksglæde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sak@edc.dk61 20 89 4364 71 31 50EDC Assens