Villa fra EDC

Bjergvejen 61, Vejle

5672 Broby

6/4 rum, 222 m²
Købsaftale underskrevet

Helt unik ejendom midt i natur & egen skov

Det er svært at finde den helt rette ejendom, hvor både beliggenhed, privatliv og bolig, går op i en højere enhed, men samtidig, hvor ejendommen har et væld af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Bjergvejen er den ideelle perle for dig, hvor du søger et nyere moderne hjem (opført i 2011), en placering midt i egen skov og uberørt natur, samt med mulighed for husdyrhold.

Velkommen til Bjergvejen 61 - en nyere ejendom placeret midt i den uberørte natur og med luft til naboer og hverdagslarmen. Her finder du den perfekte kombination af idyl og nymodernitet, i et velovervejet klassisk udtryk. Boligen og dens tilhørende garage er opført i 2011, hvortil der efterfølgende er opsat solcelleanlæg, der bidrager positivt til et ellers i forvejen lavt energiforbrug.

Glæd dig til en helt fantastisk oplevelse og en hel masse wauw-effekt. Især skal du glæde dig til ejendommens samhørighed mellem opholdsrum og den store træterresse i niveau med huset. Her drager naturen øjet og det er en helt igennem fantastisk udsigt, både fra den højt beliggende terrasse, men også fra husets stue, spisestue og køkken.

Rundt omkring på ejendommen finder du en masse muligheder. Enten kan ejendommen anvendes som nu, hvor skoven og de frie arealer bruges til leg og ophold, samt fritgående høns, men alternativt er det let at reetablere, så man igen har fold til husdyrhold, plads til får eller hvad hjertet ellers begærer. Der findes bl.a. et større drivhus til enten opbevaring eller dyrkning af afgrøder. Ej at forglemme findes på ejendommen den skønneste frugtlund velvoksne træer, der giver både kirsebær, blommer, æbler og pærer.

Ejendommen har et væsentligt større anvendeligt areal end hvad kvadratmeterne fortæller, da der i mellemgangen mellem garage og boligdel, ligeledes er et opvarmet rum, som pt. benyttes til kontorareal.

Glæd dig til en ejendom, hvor alle pus­le­spils­brik­ker er lagt og hvor det er svært, ikke at blive forelsket.

Fakta om Faaborg-Midtfyn (52.291 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.582 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.728 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.182 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
52509837
Boligareal
222 m²
Vægtet areal
284 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
19.708 m²
Antal etager
1
Byggeår
2011
Energimærke
A2020
Liggetid
6 dage

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mathias Munk

Indehaver, afdelingsleder, Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver m/tryghedsmærke

mun@edc.dk21 23 37 01EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Dalumvej 45, 5250 Odense SV

525@edc.dk66 14 00 15