Villa fra EDC

Nørremarksvej 23

5690 Tommerup

4/3 rum, 168 m²
Solgt

Velholdt 3 længet villa med mange kvm under tag

Nøgleklar oase med imponerende plads og idyllisk beliggenhed - denne velholdte villa åbner dørene til et naturskønt panorama af åbne marker, blot en kort køretur fra både Tommerup og Odense.
Med kun få minutters kørsel til Tommerup, der byder på skole, børnehave og ind­købs­mu­lig­he­der, samt bekvemme bus­for­bin­del­ser til Odense og kun 12 minutter til motorvejen, er denne ejendom en perfekt kombination af rolig landskabelig charme og bynær bekvemmelighed.
Stråtaget fra 2010 på 2 af længerne den anden fra midt firserne, ejendommen har fået ny rygning fra ultimo 2023, der er et effektivt nedsiv­nings­an­læg fra 2007 udgør blot nogle af ejendommens kvaliteter. Fibernet er selvfølgelig også en del af pakken.
Indenfor venter en indbydende atmosfære med en entré, der smyger sig ind i rummet med fliser og gulvvarme. En charmerende vinkelstue med synlige bjælker og udgang til terrassen skaber en perfekt ramme for afslapning. Det veludstyrede køkken med spiseplads og et bryggers med gulvvarme fuldender det praktiske layout. Badeværelset fra 2004 med brus og gulvvarme tilføjer en moderne touch.
På første sal fortsætter be­kvem­me­lig­he­der­ne med repos, stort værelse med terrasseadgang og en fantastisk udsigt over området. Et kontor, gæstetoilet og et soveværelse med skabe fuldender dette niveau. Fra bryggerset er der adgang til en nyere udestue, der fører tørskoet til udhuset, der indeholder entre, en rummelig gildesal med varme, et stort fyrrum med pillefyr fra 2006, et moderne badeværelse og et kontor - på første sal med stort repos, der kan omdannes til et imponerende kontor samt to gode disponible rum. En Villa med mange 2m under tag.
Længe 2 byder på et stort værksted, garage med lift og et skønt viktualierum. Den store, velholdte have med gårdsplads er et naturligt samlingspunkt, og der er også en carport og et ekstra udhus til rådighed.
Denne ejendom byder på en unik kombination af moderne komfort, charmerende detaljer og fantastisk plads - perfekt til dem, der søger det bedste af begge verdener.

Villaen er beliggende i Tommerup. Tommerup byder på ind­købs­mu­lig­he­der, skole, pasningstilbud og fri­tidsak­ti­vi­te­ter, som hurtigt nås på cykel. Derudover er der ganske kort afstand til faciliteterne og togstationen i Tommerup Stationsby, hvorfra man kan begive sig til Odense centrum på under en halv time. Er der behov for at pendle på arbejde kan mo­tor­vejs­net­tet således nås på 10-15 min. ikke desto mindre er det fremfor alt naturen, der udgør det primære aktiv ved beliggenheden. Foruden frilandet, der kendetegner størstedelen af landskabet, er nærmiljøet nemlig præget af skovbevoksning, åløb, klimasøer, grønne arealer og omfangsrige skove

Fakta om Assens (40.646 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.685 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.024 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.153 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
54904139
Boligareal
168 m²
Vægtet areal
221 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
4.318 m²
Antal etager
1
Byggeår
1880
Ombygget
1985
Energimærke
C
Liggetid
162 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jonas Andersen

Salg & vurdering

joand@edc.dk20 42 74 40EDC Vissenbjerg

EDC Vissenbjerg

Vestergade 12, 5492 Vissenbjerg

549@edc.dk64 47 32 52