Villa fra EDC

Eghavevej 19, Tåsinge

5700 Svendborg

3.995.000 kr.

6/4 rum, 192 m²
Åbent hus med tilmelding 9. jun. 11:00 - 11:30

Her omgiver du dig med betagende skønhed og charme, indhyllet i atmosfære af ro og fred.

Velkommen til denne enestående villa beliggende i det idylliske Troense. Her omgiver du dig med betagende skønhed og charme. Villaen er indhyllet i en atmosfære af ro og fred, hvor du kan nyde de mest fantastiske omgivelser.

Villaen blev bygget i 1979 og har siden da været passet og plejet med omhu. Den står i en ekstraordinær god stand og udstråler tidløs elegance. Med sine imponerende 192 m2 beboelsesareal over et enkelt plan, tilbyder den rigeligt med plads til hele familien.

Når du træder ind i villaen, bliver du mødt af en indbydende foyer, der straks giver et indtryk af elegance og stil. Den åbne planløsning fører dig ind i et rummeligt køkken-alrum og et veludstyrede køkken med alt hvad du behøver for at tilberede lækre måltider, og det tilstødende alrum giver plads til hyggelige spi­se­op­le­vel­ser.

Fra alrummet er der åben forbindelse ind i den store spise- og opholdsstue. Dette centralt placerede fællesrum er det perfekte sted at samle familie og venner til afslappende stunder og hyggelige samtaler. Store vinduer giver masser af naturligt lys og en fortryllende udsigt over til gårdhave- og ter­ras­se­mil­jø­et.
Villaen byder på flere rummelige værelser, der er perfekte til både hvile og arbejde. Hvert værelse er smagfuldt indrettet og tilbyder masser af plads til personlig udfoldelse. Om det er et roligt læsehjørne, et inspirerende hjemmekontor eller et hyggeligt soveværelse, er der rig mulighed for at skabe din egen private oase.

Udenfor kan du nyde den imponerende have, der er omhyggeligt anlagt med øje for detaljerne. Smukke terrasser giver mulighed for udendørs spisning og afslapning, mens du nyder solen, der bader haven hele dagen. En lægkrog tilbyder skyggefulde steder at slappe af, og den velplejede græsplæne er perfekt til leg og rekreation. I hækken gemmer sig en lille låge som fører ud til Magellan Stræde. En lille "hemmelig" sti som fører ned til Troense Strandvej og et fint lille kik til vandet.
Integreret i husets tag finder du en overdækket carport, der tilføjer både bekvemmelighed og æstetik. Den beskytter dine køretøjer mod vejr og vind og giver sikker og nem adgang til hjemmet. Der er også et praktisk depotrum/værksted, hvor du kan opbevare værktøj, haveredskaber og andre genstande.

Denne villa er ikke bare et sted at bo, det er en livsstil. Fra den velholdte indretning til de fantastiske uden­dørs­om­rå­der er alt designet til at skabe harmoni, komfort og æstetisk glæde. Dette er et hjem, hvor du kan føle dig helt hjemme og skabe uforglemmelige minder med dine kære.

Med sin maleriske beliggenhed byder Troense på en unik blanding af natur og historie. Fra villaen kan du nemt udforske de nærliggende smukke strande, frodige skove og det majestætiske Valdemars Slot. Hver dag bringer nye eventyr og opdagelser i denne maritime perle.

Dette er et børnevenligt miljø, hvor dine små kan udforske og lege frit. Naboerne er søde og imødekommende, og fællesskabet i Troense er fyldt med varme og venlighed.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
57206858
Boligareal
192 m²
Vægtet areal
194 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
1.121 m²
Antal etager
1
Byggeår
1979
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.307 kr.
Pris/m²
20.593 kr.
Pris
3.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-6,00 %
Liggetid
320 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
200.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.247 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.823 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Nøhr

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

nohr@edc.dk30 50 45 72EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22