Villa fra EDC

Fiskopvej 6

5700 Svendborg

4.895.000 kr.

5/4 rum, 171 m²
Åbent hus med tilmelding 25. jun. 16:00 - 16:30

Ind­flyt­nings­klar villa, havudsigt, strandparcel og bade/-bådebro. Velkommen til Fiskopvej 6 i Rantzausminde.

Forestil jer et hjem, hvor hver dag begynder med en udsigt til det glitrende vand, og hvor historiens vingesus møder moderne komfort. På Fiskopvej 6 i det maleriske Rantzausminde står en villa, der kombinerer skønhed, historie og natur, på perfekt vis. Bygget i 1910, en tid hvor håndværk og detaljer var i højsædet, tilbyder denne ejendom en unik kombination af historisk charme og nutidig funktionalitet.
Som kommende ejer af villaen, følger samtidig medlemskab i et dejligt strandareal, som kan nydes i fulde drag efter lyst og behov. Her er mulighed for en frisk dukkert i bølgen blå, hygge ved borde-bænkesæt, eller bare en afslappende stund ved vandet. Til strandarealet tilhører i øvrigt en bade-/bådebro.

Med sine 171 bo­lig­kva­drat­me­ter, fordelt på to etager, er der tænkt på både plads til samvær og privatliv. Stueetagen byder hjerteligt velkommen indenfor til et køkken-alrum, der er hjertet i hjemmet. Med lyse køk­ke­n­e­le­men­ter, moderne faciliteter og en generøs spiseplads, er dette rum designet til at danne rammen om familiens sammenkomster, fra hver­dags­må­l­ti­der til festlige lejligheder. To vel­pro­por­tio­ne­re­de værelser, en indbydende entré, en gang med en elegant trappe, et mul­ti­funk­tio­nelt rum og et badeværelse fuldender stueplanens indretning.

Første salen afslører en opholdsstue, hvor hjemmets historiske sjæl virkelig kommer til udtryk gennem de fritlagte hanebånd og loft til kip, som sammen med store vinduer sikrer et fantastisk lysindfald og en storslået udsigt over Svendborg Sund. Herudover finder man et rummeligt soveværelse, et kontor samt et ekstra badeværelse, der giver god komfort til husets beboerer.

Detaljerne i denne ejendom taler sit eget sprog; fra de originale rosetter i loftet til de smukke plankegulve, hver en krog af huset oser af karakter og historie. Tagterrassen er kronen på værket, et privat udsigtspunkt hvor horisonten møder hjemmet, og hvor dagens første og sidste stråler kan nydes i fulde drag.

Udenfor åbenbarer der sig en verden af grønne oaser. Haven, med sine anlagte terrasser, er et fredfyldt tilflugtssted, hvor man kan nyde solens varme eller finde skygge under de stedsegrønne buske og træer. En flisebelagt indkørsel fører til en generøs dobbeltcarport, der sikrer rigelig plads til familiens køretøjer og opbevaring.

Rantzausminde selv er en by, der byder på alt, hvad hjertet kan begære. En kort afstand til Svendborg centrum åbner op for en verden af kulturelle oplevelser, shopping og gastronomi, mens lokale skoler, idræts­fa­ci­li­te­ter og ind­købs­mu­lig­he­der sikrer, at hverdagens praktiske behov nemt og bekvemt opfyldes.

Denne villa på Fiskopvej er mere end et hus; det er en mulighed for at leve et liv i skønhed, komfort og nærhed.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
57207471
Boligareal
171 m²
Kælder
10 m²
Vægtet areal
176 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
762 m²
Antal etager
1
Byggeår
1910
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.699 kr.
Pris/m²
27.813 kr.
Pris
4.895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
45 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
245.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.976 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.102 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Simon Hegaard Christensen

Ejendomsmægler, MDE

sichr@edc.dk40 17 59 01EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22