Villa fra EDC

Fruerstuevej 1

5700 Svendborg

12/8 rum, 266 m²
Solgt

Charmerende og velbevaret ejendom i hjertet af Svendborg

Velkommen til denne smukke og velbevarede ejendom fra 1898, beliggende på Fruerstuevej 1 i Svendborg. Med dens 266 kvadratmeter beboelse fordelt på tre plan, er denne ejendom perfekt til at rumme hele familien eller endda som en in­ve­ste­rings­mu­lig­hed, da den er registreret som en 2-fa­mi­lie­se­jen­dom med mulighed for udlejning. Hele ejendommen står til fri disposition, så du kan skabe din egen drømmebolig eller leje en af de 2 enheder ud.

Fra det øjeblik, du træder ind i denne ejendom, vil du blive imponeret over dens charme og karakter. Det smukke murværk og skiffer på taget er utroligt velbevaret og giver ejendommen en imponerende og tidløs elegance. En lille vinmark på ejendommen tilføjer en ekstra dimension til dens skønhed, og det føles næsten som om du er i Italien, når du går rundt på grunden.

Inde i huset vil du blive mødt af enestående detaljer, der er omhyggeligt bevaret og restaureret. Den originale stuk og rosetter i loftet er fantastiske og skaber en fornemmelse af at være tilbage i tiden. De originale plankegulve har også overlevet årene og glæder stadig øjet med deres varme og charme.

Ejendommen har også en rummelig garage på 37 kvadratmeter, der kan rumme (måske) 2 køretøjer eller bruges som opbevaringsrum til dine ejendele. Derudover er der et praktisk vaskerum, depotrum og et værksted samt samlet set udgår 52 kvadratmeter, der giver ekstra plads til at opbevare værktøj, cykler og andre genstande.

Disse ekstra rum er ideelle til at skabe et arbejdsområde eller et hobbyrum, og giver dig mulighed for at udnytte ejendommens fulde potentiale.

Ejendommen har en smukt anlagt have og gårdhave, der giver et fredeligt og afslappende frirum fra byens pulserende liv. Du vil elske at tilbringe tid udenfor og nyde de smukke omgivelser.

Beliggenheden er også ideel. Fruerstuevej er en eftertragtet gade, og ejendommen ligger først for. Det maritime havnemiljø og centrum er kun få skridt væk, så du kan nemt nyde alt, hvad byen har at tilbyde.

Alt i alt er denne ejendom en sjælden perle, der er utroligt velbevaret og charmerende. Hvis du er på udkig efter en ejendom, der har bevaret sine originale detaljer og samtidig er beliggende i et eftertragtet område, så er denne ejendom helt sikkert værd at overveje.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
57207070
Boligareal
266 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
12/8
Grundareal
652 m²
Antal etager
3
Byggeår
1898
Energimærke
C
Liggetid
280 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Simon Hegaard Christensen

Ejendomsmægler, MDE

sichr@edc.dk40 17 59 01EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22