Villa fra EDC

Kystvej 2, Tåsinge

5700 Svendborg

6/5 rum, 257 m²
Solgt

Intet mindre end en gennemført æstetisk ejendom med herskabeligt udtryk. Skal ordet liebhaveri bruges, må det om noget være her.

Denne æstetiske ejendom er beliggende på en lettere skrående grund på en af de mest populære adresser i Vindeby - Kystvej. Fra hoveddøren har I ikke langt til nogle af dagligdagens gøremål. Det hyggelige havnemiljø ved Vindeby Lystbådehavn, dag­lig­va­re­ind­køb, slagter, bager, skole, dag­sin­sti­tu­tion ligger indenfor få minutter. Dertil har I nem adgang til mo­tor­vejs­net­vær­ket og kan komme til Odense på blot en lille halv time. Dertil får I den smukkeste natur, skov og ikke mindst vandet på tætteste hold. Gå en tur i skovene omkring Troense og Valdemar slot, Horseskoven, Bregninge skov eller gå en dejlig tur på ’’Skansen’’ med sandet under fødderne og kig til sundet og Svendborgs gamle havnemiljø. Ønsker I at mærke Svendborgs hyggelige bymidte og diverse spe­ci­al­for­ret­nin­ger, tager turen i bil kun få minutter.

Ejendommen er et kapitel for sig selv og der findes intet lignende nogle steder i verden. Sælger har opført huset præcis, som de har villet uden nogle former for kom­pro­mis­løs­nin­ger eller med tanke for billige løsninger. Vi hos EDC ser rigtig mange boliger, men har aldrig set en ejendom som denne.

Ejendommen er 2 år under opførelse, men står klart i år 2005. Boligen er derfor fuldt ud moderne bygget, men har udadtil et ældre og meget sjælfuldt og charmerende udtryk. Ejendommens boligareal er fordelt på 208 kvadratmetre i stueplan samt 102 kvadratmetre på første sal. Samlet 257 bo­lig­kva­drat­me­tre og dertil kommer 53 kvadratmeter indbygget garage og udhus. Huset indeholder i stueplan en stor hall ført op i kip, en stor stue i forlængelse af køkken-alrummet. Dertil ét stort værelse, et badeværelse samt et bryggers med udgang til garagen. Første salen indeholder yderligere 3 gode værelser samt soveværelse/’’master bedroom’’ med eget badeværelse med både sauna og brus. Fra både badeværelse, soveværelse og det ene værelse er her udgang til balkon bygget i sydlandsk stemning. Boligens indretning er velovervejet og der er generelt i huset nøje tænkt over placeringen af rum i forhold til Svendborg Sund. De store stuer, køkkenalrummet samt værelser på første salen er alle vendt med kig til både broen, Vindeby Lystbådehavn, Den runde lystbådehavn i Svendborg, Svendborgs hyggelige huse samt hele Sundet. Her kan altså nemt findes en plads til at nyde et koldt glas til solnedgangen eller en kop kaffe om morgenen.

Forhaven er parklignende anlagt med en allé som fører op til huset med både flotte lamper og pænt beplantning, som passer ind og privatgøre ejendommen. Baghaven er ligeledes flot anlagt og med flere hyggekroge med fokus på Sundet. Forenden af ejendommens grund, ligger Svendborg Sund med sin forbifart af mange store som små både og skibe. Da grunden skråner, får I en fantastisk udsigt ned igennem Svendborg Sund, og kan holde øje med alt trafik. Tilhørende ejendommen er den indbyggede garage samt udhus, med mulighed for parkering af et par biler samt diverse opbevaring (derudover godt loftrum).

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
57204568
Boligareal
257 m²
Vægtet areal
258 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
2.341 m²
Antal etager
2
Byggeår
2005
Energimærke
C
Liggetid
1938 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Nøhr

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

nohr@edc.dk30 50 45 72EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22