Villa fra EDC

Øksenbjergvej 3

5700 Svendborg

7/4 rum, 167 m²
Solgt

**Smuk Villa i Chri­sti­ans­min­de med Eget Tårn - En Sjælden Perle**

Dette smukke hus først for i Chri­sti­ans­min­de er en sand perle, der adskiller sig fra mængden med sin unikke charme og karakter. En af de mest iøjnefaldende træk ved denne villa er det eventyrlige tårn, som giver ejendommen et majestætisk og unikt udseende. Hvem drømmer ikke om at eje en villa med sit eget tårn, hvor man kan nyde den betagende udsigt over området?

Beliggende først for i det attraktive Chri­sti­ans­min­de, nyder villaen en førsteklasses placering. Herfra er der kort afstand til både centrum og den dejlige strand ved Chri­sti­ans­min­de. Denne centrale og bynære beliggenhed gør det nemt at kombinere bylivets be­kvem­me­lig­he­der med naturskønne og afslappende omgivelser.

Ejendommen, der blev opført i 1918, repræsenterer en tid med smuk arkitektur og solid byggestil. Denne periode er kendt for sin æstetik og håndværk, og det ses tydeligt i villaens detaljer. Ejendommen strækker sig over tre plan og har et imponerende etageareal på 246 kvadratmeter. Boligarealet udgør 167 kvadratmeter fordelt på stueplan og første sal, mens kælderarealet udgør 79 kvadratmeter, hvilket giver masser af plads til både dagligliv og opbevaring.

Indretningen af villaen er både praktisk og alsidig. I stueplan finder vi rummelige fælles opholdsrum og brugsrum, der er ideelle til både dagligdag og sociale begivenheder. Værelserne er beliggende på første sal, hvilket giver ro og privatliv. Ejendommen har bevaret mange af sine oprindelige træk, de er blot gemt væk under tæpper og nedsænkede lofter. Bagved her findes plankegulve og god loftshøjde, hvilket kan tilføje en følelse af elegance og historie. Selv om taget på hele huset er skiftet i 2008, så er der stadigvæk lidt plads til forbedringer, og potentialet for at genskabe villaens oprindelige charme er stort. Kælderen er højloftet og tør, og den rummer mange gode disponible rum, som kan bruges til opbevaring eller hobbyrum.

Haven er et kapitel for sig og strækker sig over hele 1.140 kvadratmeter. Den minder mest af alt om en lille park med sin mangfoldighed af grønne områder og rum. Her findes både forhave, baghave, terrasse, solkroge og hemmelige kroge, der indbyder til afslapning og hygge. Haven byder på et væld af stedsegrønne buske, blomster, frugttræer og en køkkenhave, hvilket giver mulighed for at dyrke egne grøntsager og frugter.

Denne villa i Chri­sti­ans­min­de er en ejendom, der virkelig skal ses og opleves for at kunne værdsættes fuldt ud. Dens charme, historie og potentiale gør den til en sjælden perle på markedet. Ejendommen er først til overtagelse i januar 2025, men den er værd at vente på. For dem, der drømmer om en unik bolig med masser af karakter og muligheder, er denne villa et oplagt valg. Gå ikke glip af muligheden for at gøre denne fantastiske ejendom til dit nye hjem.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
57207527
Boligareal
167 m²
Kælder
79 m²
Vægtet areal
196 m²
Rum/værelser
7/4
Grundareal
1.140 m²
Antal etager
3
Byggeår
1918
Ombygget
1965
Energimærke
D
Liggetid
11 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Nøhr

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

nohr@edc.dk30 50 45 72EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22