Villa fra EDC

Lindbæksvej 6, Strandhuse

6000 Kolding

10.995.000 kr.

7/4 rum, 204 m²
249 visninger de seneste 24 timer

Gen­nem­renove­ret villa med pool og 180° udsigt

Gen­nem­renove­ret villa med pool og mere end 180 graders panoramaudsigt til både hav, by og skov, samt tinglyst adgang og brugsret til hav og badebro.

Velkommen til denne eksklusive og gennemførte villa på hele 300m2 fordelt på 3 plan, og højt beliggende med mere end 180 graders panoramaudsigt til hav, skov og by.

Ejendommen er beliggende på en stille vej i Kolding og opført i 1933, hvorefter den har gennemgået en to­tal­renove­ring i 2017, hvor alt er udskiftet – herunder også alt el, vand og varme – og der er lavet både tilbygning samt tårn med spir. Der er absolut ikke gået på kompromis med noget – det vidner de mange gennemtænkte detaljer om. Renoveringen er ligeledes udført med stor respekt og forståelse for den oprindelige byggestil og arkitektur.
Ved ankomst til huset mødes man af en utroligt smuk hvidpudset patriciervilla med sort tegltag. Haven på begge sider er anlagt med ”vild med vilje”-bede, som er ganske smukt afgrænset af en flot trappe og sti anlagt med brosten. Både valg af belægning samt havedesign går smukt i hånd med husets arkitektur. På bagsiden af huset er der, foruden det smukke spir på huset, en gigantisk ipé træterrasse i hele 8 niveauer samt en 8x4 meter stor pool med en dybde på 1,5 meter. Her er der alle muligheder for at nyde et utal af stjernestunder med alle dem, du holder af. De mange niveauer på terrassen giver mulighed for at finde et dejligt sted at nyde udelivet uanset tid på døgnet, og om du er til sol eller skygge. Du kan ligeledes nyde pa­nora­maud­sig­ten overalt fra terrasse og have, hvor udsigten strækker sig mere end 180 grader – helt fra indsejlingen ved Kolding Fjord mod øst og ind til Kolding by mod vest. Det betyder altså også, at vi befinder os på en ejendom, der vender stik syd, så solen kan nydes fra morgen til aften.

På trods af, at du her på Lindbæksvej bor exceptionelt naturskønt og med al den ro, du ønsker, så er der kun 5 minutters kørsel i bil til motorvej E45. For området kan desuden nævnes, at skole og dag­in­sti­tu­tio­ner findes inden for 500 meter, Apotek og ind­købs­mu­lig­he­der indenfor 2 kilometer, kulturliv som blandt andet Trapholt Museum indenfor 1 kilometer, og ønsker du at benytte Kolding centrums mange muligheder for alt, hvad hjertet begærer af kultur, gastronomi, shopping etc., så har du kun 3 kilometer til dette.
Endvidere byder området på et utal af muligheder, når det kommer til det aktive foreningsliv for såvel børn, som voksne. Her er både roklub, windsurferklub, vinterbadeklub, spejderklub samt blandt andet Nr. Bjert Idrætsforening på Lyshøjskolen med hele 2 haller og fodboldanlæg.

Ejendommen er en del af et fællesareal ved fjorden, hvor man kan have båd liggende, hoppe i vandet eller benytte sig at kajakkerne. Der er ligeledes tinglyst passage over naboens grund for at komme hurtigt dertil. Hernede ved vandet kan du ligeledes benytte både sandstrand og bade-/bådebro, som ejes af grun­de­jer­for­e­nin­gen.


VELKOMMEN

Allerede når hoveddøren til denne ejendom åbnes, er det svært ikke at lade sig overvælde af de mange fine detaljer. Det første øjet møder er den smukke trappe, der fører til villaens 1. sal. Den er spækket med detaljer og exceptionelt godt håndværk og træarbejde. Tæppeløberen på trappen er smukt underspillet, men fremhæver alligevel den luksus, som grundlæggende er gennemgående for hele ejendommen. Her i entréen er der høje paneler, højt til loftet, og de gamle spær har fået lov at komme frem, hvilket er en enormt smuk detalje, der fortæller sin helt egen historie om ejendommen. Lige fremme strømmer lyset ind ad de store vinduer, og allerede her fra entréen, kan du se den smukke udsigt helt over på den anden side af fjorden.
En helt unik detalje i entréen er det store stykke glas i gulvet, hvorigennem du kan kigge ned i en særdeles gennemført og stemningsfyldt vinkælder.

Huset har gulvvarme på alle tre etager. På badeværelserne er der lagt lyse moderne fliser på gulve og i brusenicher, i kælderen er der betongulv, som er både flot og praktisk, og i resten af ejendommen er der lagt det smukkeste sil­de­bens­par­ket i eg. I stueetagen er der stuk og i hele huset er der fyldningsdøre med speciallavede dørgreb i messing. Alle vinduer og døre er fra Rationel.
Belysningen i huset er ekstremt gennemtænkt og intelligent styret.


LEVERUMMENE.

Fra entréen har du direkte adgang til køkkenet mod højre, men går du ligefrem, træder du ind i den store smukke spisestue, hvor der vælter lys ind ad de store gulv til loft vinduer, som tilmed vender mod fjorden, og derfor også indrammer den usædvanligt smukke udsigt helt fantastisk.

I den ene ende af spisestuen er der indrettet med læ­ne­stols­ar­ran­ge­ment og i den anden ende er der masser af plads til det helt store spisebord, hvor du kan nyde både hver­dags­må­l­ti­der­ne og de mere festlige middage i meget luksuriøse rammer.
Herfra kan du gå videre ind i sofastuen, som ligger tilpas afskærmet til, at du kan trække dig tilbage og slappe af, men samtidig fortsat nyde udsigten. Her er det også vigtigt at nævne den smukke vindeltrappe, som er bygget i husets spir. Denne har du adgang til fra sofastue såvel som spisestue, og den fremstår som et visuelt og nærmest skulpturelt element, der binder husets hjerterum sammen med den kompromisløse og meget velindrettede kælder.

Køkkenet ligger i et rum for sig selv, men er stadig i direkte forbindelse med spisestuen gennem en bred sky­de­dørsåb­ning. Du får derfor ikke det klassiske åbne køkken-alrum, men til gengæld har du friheden til selv at bestemme, om du vil have åben forbindelse til køkkenet, eller om du ønsker at lukke af for opvask eller en larmende køkkenmaskine.

Køkkenet er et speciallavet snedkerkøkken i massiv røget eg. Det fremstår meget smukt med stålbordplade og i det hele taget enormt tidsløst. Alle låger og skuffer er med Soft close og tappede samlinger. På væggen ind mod spisestuen er der opsat en hvid højskabsvæg fra TVIS Køkkener, som giver et flot modspil til det røgede eg på den anden side. Her har du køl og frys fra Liebherr, 2 ovne fra Miele, tal­ler­ken­var­me­re samt indbygget kaffemaskine med vandtil­slut­ning – også fra Miele.
På den anden side er der opvaskemaskine fra Asko, komfur med induktion fra Witt samt den smukkeste brunerede messing emhætte.


VÆRELSERNE.

Huset har to gode og rummelige værelser på 1. salen samt et mindre værelse, som oplagt kan bruges som det perfekte hjemmekontor. Alle værelser har godt lysindfald, men master bedroom er en historie for sig selv. Her har du ikke bare et enkelt klassisk walk-in, men derimod to walk-ins – ét på hver side af sengen, som begge så fint kan lukkes med en skydedør, hvis det ønskes. For enden af sengen, er der en stor gulv til loft skydedør med glaspartier på hver side, som udover at give et helt fantastisk lys til rummet, åbner op mod balkonen, som du ikke får lyst til at forlade igen. Herfra har du en fuldstændig uovertruffen udsigt udover hav, skov og sø. På balkonen er der placeret to stole og et bord, og det er ikke svært at forestille sig, hvilke magiske sommeraftener, der kan foregå her. Her hvor du kan nyde livet på fjorden med den hyggeligste aktivitet på vandet, for derefter at rette blikket mod byens lys mod vest og samtidig mærke varmen fra solen, der spejler sig i poolvandet og kaster genskæret tilbage. Master bedroom i denne ejendom er en oplevelse i sig selv.

I kælderen er der tilmed 2 store værelser samt et stort multirum i midten, der giver mange muligheder for et aktivt familieliv, hvad end du drømmer om at lave tumlerum for småbørnene eller at sætte billiardbord op til de større børn og voksne. Kælderen har her foruden også et stort badeværelse med bryggers samt et utroligt stemningsfuldt og gennemført vinrum, hvor man får den mest gennemførte oplevelse. Hvis du drømmer om at kunne starte en god aften, med dem du holder af, med en ægte fransk aperitif i de helt rette ramme, eller måske at slutte en dejlig middag af med en tur i kælderen for et godt glas vin og gode røverhistorier, så er dette rum fuldstændig perfekt. Det skal opleves og er ikke et du ser hver dag.


BADEVÆRELSERNE.

Huset har to store badeværelser. Ét i kælderen og ét på husets 1. sal. Begge er meget rummelige og flot indrettet med lyse fliser. Her er der, ligesom i køkkenet, speciallavet snedker ba­de­væ­rel­ses­møb­ler i røget eg med god plads til opbevaring. Badeværelset i kælderen har tilmed bryg­ger­s­funk­tion i form af vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til teknikrum, der endvidere er stort nok til yderligere opbevaring.


FACILITETER

Til ejendommen høre både et stort skur samt carport med plads til to biler. Derudover har du udekøkken på den store terrasse med pool. Poolen er installeret med professionelt renseanlæg samt ekstern luft til vand pumpe. Den har en dybde på 1,5 meter på det dybeste sted og 0,95 meter på det laveste. Der er endvidere både poollys og trappe for dem, der ønsker at gå stille og roligt i vandet eller måske endda bare sidde på trappen med fødderne i vandet og nyde udsigten med et godt glas vin i hånden.

Dette er en enestående ejendom, som må ses.

Fakta om Kolding (94.932 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.914 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.110 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
23,9

Oplysninger

Sagsnr.
71700383
Boligareal
204 m²
Kælder
114 m²
Vægtet areal
245 m²
Rum/værelser
7/4
Grundareal
1.010 m²
Antal etager
3
Byggeår
1930
Ombygget
1971
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
5.106 kr.
Pris/m²
44.878 kr.
Pris
10.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
312 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
550.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
66.567 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
52.170 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20