Villa fra EDC

Møllevej 4, Holbøl

6340 Kruså

4/2 rum, 122 m²
Købsaftale underskrevet

Ind­flyt­nings­klar etplansvilla i dejlige Holbøl

Lidt udenfor Holbøl, omgivet af grønne arealer og åbne marker, har vi nu fornøjelsen af at præsentere Møllevej 4 – en flot og ind­flyt­nings­klar etplansvilla med tilhørende værksted og carport.
Ejendommen fremstår generelt super velholdt og indbydende – særligt kan der fremhæves de hvidmalede lofter, HTH-køkken med hvide fronter, sort tegltag fra 2018 og efterisoleret loftsrum.
Ejendommen er opvarmet med elpaneler og der suppleres med 3 luft/luft varmepumper.
Husets hjerte – det store opholdsareal med køkken/alrum i åben forbindelse med stue og spisestue – skaber de ideelle rammer for at samle familie og venner til hyggelige stunder. Samtidig er der en god udestue der kan udnyttes både sommer og vinter, da den kan opvarmes med luft/luft varmepumpe.
I ejendommen er der et stort soveværelse med indbyggede skabe og et gen­nem­gangs­væ­rel­se. Herudover er der en fordelingsgang der lige nu er indrettet med kontorplads. Udover værelserne rummer huset også et dejligt lyst badeværelse med bruseniche og dobbelt håndvask, et praktisk bryggers og et viktualierum.
Udvendigt finder man – som før nævnt – et værksted og en god carport. Herudover er der ter­ras­se­mil­jø­er mod både nord/øst og syd/vest, der sikrer at solen kan nydes fra morgen til aften. Fra terrassen kan man nyde synet af den velholdte have der er anlagt med græs og enkelte bede, samt omkranset af en hæk med den perfekte højde til stadig at få udsigten af de om­kring­lig­gen­de grønne arealer med.
Holbøl er en blomstrende landsby med flere pas­nings­mu­lig­he­der for de mindste, egen friskole til børn fra 0.-9. klasse, ind­købs­mu­lig­he­der, kirke, lokalt brandværn og et meget aktivt foreningsliv. Byen rummer altså alle hverdagens fornødenheder, men har man brug for lidt ekstra er der f.eks. kun ca. 7 km. Til nærmeste strand og ca. 6 km. Til lidt større indkøb i Kruså. Herudover bør der nævnes at både Aabenraa og Flensborg kan nås indenfor 15 minutter i bil, imens der også kun er ca. 30 minutters kørsel til Sønderborg.

Fakta om Aabenraa (58.657 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.647 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.001 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.023 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
60907140
Boligareal
122 m²
Vægtet areal
132 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
964 m²
Antal etager
1
Byggeår
1965
Energimærke
D
Liggetid
11 dage

Det handler om at gøre sig umage

At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Derfor gør vi vores bedste for, at alle får en god oplevelse, når der er store beslutninger og drømme på spil.

Daniel Timmerby Toft

Salg og Vurdering

toft@edc.dk22 70 50 03EDC Grosbøl ApS

EDC Grosbøl ApS

Rådhuscentret 2, 6500 Vojens

609@edc.dk74 54 24 84