Villa fra EDC

Burkal Kirkevej 38, Burkal

6372 Bylderup-Bov

590.000 kr.

3/2 rum, 154 m²

Regulær villa landlig beliggende

Beliggende i Burkal, med udsyn til åbne marker, finder du denne regulære villa. Udvendigt fremstår ejendommen lyst malet med letpasselige PVC vinduer og be­ton­tag­sten­s­tag. Indvendigt bydes du velkommen i lyse og regulære rum. Indgangsparti med laminatgulv, trappe til 1.salen og adgang til kælderrum. Værelse med laminatgulv og skabsvæg. Køkken med lyse elementer beliggende i åben forbindelse til hyggelig stue, hvorfra der er udgang til have og terrasse. Baggang med forbindelse til badeværelse med gulvvarme samt fyrrum med Baxi naturgasfyr fra ca. 2012.

1.salen er indrettet med stor repos/stue med laminatgulv og loft til kip, samt hvorfra du har fin udsigt til natur og åbne marker tillige. Stort soveværelse med laminatgulv, walk-in klædeskab og udgang til sydvendt ugeneret altan.

Udvendigt finder du ifølge BBR 28 m² garage og 8 m² udhus. Endvidere stor udhus/garage mod syd, der aktuelt ikke fremgår af BBR-meddelelsen, men som byder på mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der for hobbymanden.

Boligen ligger godt. Du bor landligt og roligt, og alligevel i kort afstand fra større byer som Tønder og Aabenraa/Rødekro. Den dansk-tyske grænse ved Pebersmark nås indenfor kort køretid, ligesom du finder masser af dejlig natur i nær afstand til boligen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Brian Diemer-Marcussen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

brian@edc.dk40 46 30 4073 66 33 34EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S