Villa fra EDC

Runebakken 99

6500 Vojens

5/4 rum, 155 m²
Solgt

Familievenlig villa med en god beliggenhed.

Med en dejlig beliggenhed i et attraktivt og yderst børnevenligt kvarter, mødes du her af denne gedigne og rummelige etplansvilla, hvor du får nogle dejlige rammer. Her får du en beliggenhed der er perfekt for børnefamilien, da du befinder dig for enden af et lukket vænge og med gode sti­for­bin­del­ser rundt i området, der sikrer at såvel små som store kan færdes sikkert i skole og til fri­tidsak­ti­vi­te­ter mv.

Kvarteret har mange gode muligheder at byde på og er et attraktivt sted at bosætte sig. Området har den dejlige Billundsø hvor mange hyggelige gåture eller skønne løbeture kan nydes. Er du ikke til ”sø livet” har området også en skov at byde ind med. I kort afstand har du ligeledes tennisbaner og idrætsplads, hvor der er plads til at have det sjovt.

Her får du veludnyttede 155 m², der er fordelt på en velindrettet planløsning. Fra entréen er der en mellemgang der giver adgang til gæstetoilettet og badeværelset, der begge er med lyst inventar. Endvidere har du her to værelser og et soveværelse, som alle er af god størrelse. Køkkenet er med velholdt inventar, hvor du også kan have en spiseplads. Stuen er særdeles rummelig både med plads til spisebord- og so­faar­ran­ge­ment. Det store vinduesparti giver et fantastisk lysindfald og ikke mindst også udgang til en terrasse. I forbindelse hermed stuen, er yderligere et værelse og i bryggerset kan du have vaskemiljø og opbevaring.

Haven er nydelig anlagt med bede og frugttræer, du kan drage nytte af hele sæsonen. Fra terrassen kan du nyde sommeren til fulde helt ugeneret.

Familiens biler er der god plads til i den dobbelte carport og indkørsel. I forlængelse af carporten er også et værksted til hobbymanden.

Vojens er en by med et godt lokalsamfund der sammen kan skabe aktiviteter og arrangementer. Byen har sin egen togstation samt gode bus­for­bin­del­ser. Derudover er der gode ind­købs­fa­ci­li­te­ter i begge ender af byen – Rådhuscentret byder også på diverse shopping muligheder. Endvidere har byen sine egne skoler samt pas­nings­mu­lig­he­der for de mindste. I fritiden er der flere forskellige ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE.

Fakta om Haderslev (55.438 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.633 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.659 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.301 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
60906082
Boligareal
155 m²
Vægtet areal
161 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.531 m²
Antal etager
1
Byggeår
1978
Energimærke
D
Liggetid
7 dage

Jeg gør mig umage

Jeg gør mig umage hver eneste dag og jeg har stort fokus på at skabe den perfekte kundeoplevelse. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jesper Riistofte Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

jech@edc.dk61 62 95 65EDC Grosbøl ApS

EDC Grosbøl ApS

Rådhuscentret 2, 6500 Vojens

609@edc.dk74 54 24 84