Villa fra EDC

Ryttervej 24, St. Andst

6600 Vejen

1.875.000 kr.

5/4 rum, 166 m²

God familievilla med solvendt have på lukket vej i Store Andst

Nyistandsat vinkelvilla som har gennemgået en større renovering i 2022 med nyt køkken, nyt badeværelse ny luft/vand varmepumpe nye installationer, nye gulve med gulvvarme i det meste af huset nye lofter, nye døre og meget mere. Energimærke C Endvidere medfølger kr.: 35.000,- til nye hvidevarer.

Den familievenlige planløsning og den rolige placering på en blind vej i Store Andst er blot to af flere aktiver, der gør denne ejendom særligt interessant. Samtidig skal det fremhæves, at I har nem adgang til hverdagens fornødenheder samt kort afstand til Sporet i Gamst Søenge, og med kun ti minutter bag rattet kan I nå til Vejen.

Det drejer sig om en muret etplansvilla på 166 m², og udenfor venter en enkel og legevenlig have med to private terrasser. På den 841 m² grund er der også opført en muret garage med en god længde samt et mindre udhus til opbevaring af eksempelvis cykler og havemøbler.

Huset fremstår i rigtig pæn stand og med akustiklofter overalt. Samtidig er det udnyttet helt perfekt med en separat børne- og for­æl­dre­af­de­ling, der begge er udstyret med eget bru­se­ba­de­væ­rel­se. Både for­æl­dresove­væ­rel­set og de tre børneværelser samt entréen har i øvrigt faste skabe, så garderoben kan opbevares diskret.

Fra de to væ­rel­ses­af­de­lin­ger har I adgang til et stort, vinkelformet opholdsmiljø, hvor stue og køkken-alrum ligger i åben forbindelse. Her er rumfølelsen rigtig rar, og det samme er lysindfaldet fra stuens sydvendte vinduesparti. Mod syd har I ligeledes udgang til den store, ugenerede solterrasse, der er skærmet af en muret læmur, så I kan sidde rart og lunt til ud på aftenen.

Velkommen til Ryttervej 24!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Peter Lysgaard

Ejendomsmægler, købermægler, MDE

ply@edc.dk30 50 45 6658 58 73 12EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup