Villa fra EDC

Skippervænget 64, Hjerting

6710 Esbjerg V

5/4 rum, 224 m²
Solgt

Skøn arkitekttegnet villa i Hjerting

Her får du et spændende, arkitekttegnet hus med et skønt opholdsrum, en væ­rel­ses­af­de­ling med fire gode værelser og to badeværelser samt et gæstetoilet. Endelig følger der en helt fantastisk, arkitekttegnet gårdhave med i købet, som er ganske ugeneret og nydeligt beplantet.

Huset vender direkte ud mod et fredet område, der løber som en grøn kile fra Lodsvænget og kobles sammen med kvarterets veletablerede stisystem. I kommer til at bo i et roligt, børnevenligt villakvarter med bare 10 minutters gang ad stier til skolen. Naboskabet fungerer supergodt, og man hjælper hinanden på vejen. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der tæt på, og det tager desuden ikke mere end et kvarter på gåben at smutte ned til stranden ved Ho Bugt.

Ejendommen er arkitekttegnet og er opført i 1974 i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler. Der har kun været én ejer, som løbende har vedligeholdt og renoveret huset, så standen er rigtig fin, og der er holdt en tidløs stil hele vejen rundt. Bygningen er formet som hestesko, der er centreret omkring en solfyldt lukket gårdhave, hvortil der er adgang fra alle store rum. Gårdhaven og den øvrige have er tegnet af en land­skabs­ar­ki­tekt.

Huset indeholder entré med gæstetoilet, en helt speciel stue med en forsænket pejsestue bygget i vinkel til stuen og i det hele taget mange in­dret­nings­mu­lig­he­der. Der er et stort spisekøkken, som er indrettet med skabselementer fra Multiform i et tidløst design. Fra bryggerset er der udgang til en østvendt terrasse, en køkkenhave med bærbuske samt en plæne med frugttræer.

Husets ene fløj indeholder foruden et stort soveværelse, tre store værelser, et stort og veludstyret badeværelse samt et ekstra badeværelse f.eks. primært til børnenes anvendelse. Alle armaturer i huset er af mærket VOLA.

Der er brugt gennemgående materialer på gulve og lofter. Eksempelvis er der Juncker trægulve i stuen og i alle værelser i 22mm massivt træ.

Vi kunne sige meget mere om både huset og haven, men vi vil meget hellere vise dig det hele i virkeligheden. Kontakt EDC Poul Erik Bech Hjerting for en fremvisning.



Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Esbjerg (115.423 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.622 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.841 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.028 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
67202019
Boligareal
224 m²
Vægtet areal
227 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.074 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
D
Liggetid
10 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kenn Hansen

Ejendomsmægler, MDE

keh@edc.dk24 45 67 77EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Gl. Guldagervej 9, 6710 Esbjerg V

672@edc.dk75 11 66 11