Villa fra EDC

Frisvadvej 9

6800 Varde

3.185.000 kr.

5/4 rum, 210 m²

Med hele 9 rum, heraf 6 værelser at disponere over - Hyggelig have og masser af charme.

Der er godt med plads, højt til loftet og mange fine detaljer at fornøjes over her på Frisvadvej 9. Her finder du en ældre villa, der gennem årene er blevet passet rigtig godt på - en virkelig hyggelig og charmerende bolig, som får følgeskab af en velafskærmet baghave, der er mindst lige så dejligt et bekendtskab. Der er god mulighed for at føre liberalt erhverv fra adressen, det har tidligere ejere benyttet sig af. Beliggenheden kan der heller ikke sættes en finger på - tæt på bymidte og ganske kort afstand til kultur, caféer og grønne områder.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1916, og du får hele 210 m2 bolig i halvandet plan samt en mindre kælder. Udenfor er der en carport, som også kan agere overdækket terrasse, og endelig er der i den dejlige have også en havepavillon, som også kan benyttes til drivhus. Grundarealet i sig selv er på 536 m2, og det er således en ganske overkommelig størrelse, når plænen skal slås, og hækken skal klippes. Der er netop blevet se­pa­rat­klo­a­ke­ret, så det er endnu en ting at tilføje til positiv listen.

I stueplan er huset indrettet med to stuer en suite, som er forbundet af fløjdøre. Også køkken-alrummet er af en generøs størrelse, og herfra er der direkte udgang til terrassen i baghaven. Det samme er der fra baggangen. Sidst, men bestemt ikke mindst, byder stueplan på hele to badeværelser og på to sammenhængende værelser, hvoraf det ene er udstyret med egne køk­ken­fa­ci­li­te­ter.

På førstesalen venter et tredje badeværelse, reposen er af en stor og møblérbar karakter, og endelig er der tre værelser samt et kammer. Det største værelse heroppe - et oplagt for­æl­dresove­væ­rel­se - har desuden udgang til en mindre altan, hvorfra der er et dejligt udsyn over den frodige have.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Paulsen

Ejendomsmægler/MDE

fp@edc.dk75 22 19 33EDC Varde