Villa fra EDC

Søndervang 49

6840 Oksbøl

4/3 rum, 155 m²
Solgt

Unik arkitekttegnet villa

I denne smukke villa forenes lysindfald og hjerterum i en harmonisk enhed, hvor naturen smelter sammen med det arkitektoniske udtryk. Den moderne funk­tio­na­li­sti­ske arkitektur skaber et rent og spændende udtryk, og de skrå linjer giver en dynamisk kontrast til de glatte, mørke facader og store glaspartier.

Villaens hovedbygning er elegant forbundet til carporten med en hyggelig havestue, hvor den imponerende loftshøjde bidrager til følelsen af rummelighed.

Det åbne opholdsmiljø, der kombinerer stue og køkken/alrum, er villaens hjerte. Det grå klinkegulv og det fantastiske lysindfald fra de store vinduespartier giver en skøn og indbydende atmosfære. Køkkenet fuldender det moderne look med minimalistiske, indbyggede elementer og en fritstående køkken-ø med spiseplads.

Boligen har også tre rummelige soveværelser - alle med direkte adgang til haven, et stort, indbydende badeværelse, et praktisk vaskerum og et ekstra badeværelse, som i dag fungerer som viktualierum.

Haven er et kapitel for sig. Bøgehækkene er vokset flot op, og naturområdet, der grænser op til ejendommen, danner et frodigt bagtæppe, som I kan nyde både fra terrassen og inde fra boligen. Haven er sydvendt, og med fliser hele vejen rundt om huset, er der rig mulighed for at indrette lige præcis de terrasser, I drømmer om.

Måske har I bemærket, at der er en jernbane tæt på huset. - Men lad jer ikke skræmme af det. Her er nemlig en smukt beplantet støjvold med meget frodig bevoksning, der skærmer effektivt for lyden fra toget og samtidigt skaber et særdeles skønt rum til at nyde en rolig morgenstund med fuglefløjt. Er du stadig i tvivl, så book en fremvisning på et tidspunkt, hvor du ved, der kommer et tog, og du vil på egen hånd opleve, at støjen på ingen måde generer.

Inden for 1,5 km finder I både børnehave, skole, station, SportsPark Blåvandshuk og ind­købs­mu­lig­he­der.

Denne villa er skabt til dem, der sætter pris på unik arkitektur, hjerterum og nærhed til naturen. Velkommen til dit nye hjem i Oksbøl.

Fakta om Varde (49.798 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.442 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.747 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.757 kr./md.
Antal folkeskoler
20
Gns. klassekvotient
22

Oplysninger

Sagsnr.
68009081
Boligareal
155 m²
Vægtet areal
159 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.150 m²
Byggeår
2008
Energimærke
A2010
Liggetid
147 dage

At handle bolig er en tryghedssag

Jeg har boet i området og været i mæglerfaget siden 1988, og jeg kender efterhånden hver en gade og sti i området. Jeg elsker mit job og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg vægter ærlighed højt og det er mit mål, at alle kunder føler sig velkommen og har fået en god handel.

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

hsy@edc.dkEDC Varde

EDC Varde

Torvet 4, 6800 Varde

680@edc.dk75 22 19 33