Villa fra EDC

Askevej 4

6862 Tistrup

1.475.000 kr.

5/4 rum, 131 m²
Ny Pris

Flot opdateret og virkelig velindrettet villa

Det er svært at forestille sig en meget mere familie- og børnevenlig boligpakke end den, du får her på Askevej 4. Den velindrettede og flot opdaterede bolig går nemlig hånd i hånd med en beliggenhed, der er lige så attraktiv.
Her får du adresse på en stille blind vej, hvorfra du kan skyde sti-genvej rundt til nabovejene, og samtidig har du let adgang til resten af Tistrups gode tilbud. De ligger alle inden for en meget overskuelig radius på mindre end én kilometer: eksempelvis skole, hal, ind­købs­mu­lig­he­der og station.
Villaen fra 1977 er i ét praktisk plan – dog med bonusplads i to af værelserne i form af hems. Du får et boligareal uden spildplads på 131 m2. Garagen er på 28 m2, og byder på en forlængelse til opbevaring. Endelig er grunden 899 m2 stor, og her får du en velanlagt have med god plads til såvel aktiviteter på plænen som til hygge på en velafskærmet terrasse, der desuden er delvist overdækket.
Planløsningen er virkelig velfungerende med gode fællesafsnit og også fin plads til at trække sig tilbage i mere private rammer i værelserne. Der er helt præcist fire af slagsen, hvoraf de to som nævnt er udstyret med hems, og derudover er der gavmild skabsplads i soveværelset.
Gavmild plads til både madlavning og samvær er der tillige i det flotte, lyse køkken-alrum. Det ligger i direkte forbindelse med stuen, og herfra er der direkte udgang til terrassen. Køkkenet har også direkte adgang til et bryggers, og fra gangen er der forbindelse til badeværelset.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jan Meldgaard

Ejendomsmægler/MDE

janm@edc.dk75 22 19 33EDC Varde