Villa fra EDC

Tarmvej 183A, Sdr Bork

6893 Hemmet

625.000 kr.

6/3 rum, 139 m²

Charmende bolig ikke langt fra plantage, fjord og strand

Her har du mulighed for at erhverve dig et hyggeligt og charmerende hus - som samtidig kan bruges som bolig nr. 2. Huset er beliggende i Sdr. Bork blot 3 km. fra Nr. Nebel, som byder på et godt handelsliv. Det skønne som­mer­hu­s­om­rå­de ved Bork Havn ligger ligeledes blot 7 km. derfra og Vesterhavet er tilmed i umiddelbar nærhed. Huset er beliggende ud til Tarmvej, men grunden er omkranset af et pænt plankeværk, således at man kan sidde helt ugenert i haven. På den anden side af den lille grusvej, ligger et fint lille lysthus med terrasse ud til den hyggelige å, hvor der i øvrigt er fiskeret. Bag huset er et hyggeligt og delvist overdækket terrassemiljø og haven er pæn tilplantet med diverse buske og træer. Desuden et par opvarmet værksted samt en carport.

Huset fremstår generelt set i en pæn og nydelig stand og det er tydeligt at se, at det løbende er passet og istandsat. Indenfor er huset indrettet med en rummelig, klinkebelagt entré med både vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen er der adgang til et lyst soveværelse, som fører videre ind til endnu et soveværelse med 3/4 seng og en køje. Fra entréen er der ligeledes adgang til trappeopgang med masser af skabsplads og højt til loftet. Pænt, lyst køkken med opvaskemaskine og en lille spiseplads. Hyggelig og velindrettet stue med tv-afdeling og brændeovn. Pænt, klinkebelagt badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche. 1. salen er indrettet med en hyggelig repos med lofter til kip, synlige bjælker og en ekstra soveplads. Desuden et stort soveværelse med dobbeltseng og et dejligt lysindfald.

Huset opvarmes via de tre varmepumper i huset.

Kontakt os for en fremvisning af dette hyggelige hus.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Josefine Andreasen

Ejendomsmægler MDE

ja@edc.dk76 52 01 00EDC Nr. Nebel