Villa fra EDC

Tværvej 6

6960 Hvide Sande

4/3 rum, 101 m²
Solgt

Centralt beliggende bolig - Hvide Sande Syd - velegnet til flexbolig!

Velkommen til Tværvej 6 i Hvide Sande. En vej, der er centralt beliggende på sydsiden i Hvide Sande og i gåafstand til fjorden, havnen, bylivet og havet. Huset er er altså perfekt til dig, der ønsker at være tæt på der, hvor tingene sker!
Huset rummer et boligareal på 101 veludnyttede kvadratmeter, der gør huset velegnet til familien, der ønsker at komme tættere på vandet og områdets smukke og enestående natur.
Huset er opført i 1965 og er løbende moderniseret. Grundarealet lyder på 582 kvadratmeter.
Velkommen indenfor:
Ved første møde med huset mødes du af en rummelig, lys entré, der byder på masser af muligheder for god og anvendelig opbevaring. Ydermere er der her plads til vaskesøjle. Herefter finder du en fordelingsgang, der på venstre side giver dig adgang til husets store soveværelse samt 2 fine værelser.
På den højre side i gangen finder du husets fine badeværelse med gulvvarme og bruseniche.
For­de­lings­gan­gen fører dig til huset køkken med en hyggelig køkkenø, der giver mulighed for gode samtaler under madlavning og opvask. Køkkenet har et skønt lysindfald fra de nordvendte vinduer/døre.
Videre herfra er husets hjerterum – nemlig alrum og stuen. Her finder du en hyggelig spiseplads tæt på den stem­nings­fyld­te brændeovn, der skaber hygge og trygge rammer i, en til tider, kold vintertid med barskt vejr ved kysten. I stuen har du vinduespartier mod syd samt en terrassedør, der giver dig adgang til det skønneste overdækkede areal, hvor de lange sommerdage og aftener kan nydes til fulde.
Til huset hører en dejlig sydvendt have, med godt isoleret udhus samt gode hyggelige kroge til afslapning og leg med børn og voksne.
Er du på jagt efter den helt rigtige base til din familie, en skøn flexbolig med central beliggenhed og i gåafstand til ind­købs­mu­lig­he­der, stranden og havnemiljøet – så kontakt os endeligt for mere information.

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.066 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,4

Oplysninger

Sagsnr.
69603871
Boligareal
101 m²
Vægtet areal
106 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
582 m²
Antal etager
1
Byggeår
1965
Energimærke
D
Liggetid
14 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Gitte Kirstine Hammer

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar

gti@edc.dkEDC Hvide Sande

EDC Hvide Sande

Toldbodgade 10B, 6960 Hvide Sande

696@edc.dk97 31 22 99