Villa fra EDC

Egebæksvej 44, Erritsø

7000 Fredericia

12.500.000 kr.

5/3 rum, 315 m²

Fuldstændig nyrenoveret villa med fremragende udsigt

Et stenkast fra Lillebælt ligger dette aldeles inviterende hus med den flotteste træterrasse og adgang direkte til badebro. Den store villa på hele 315 kvm er placeret I Erritsø syd for Fredericia, i det lille nabolag Lyng, med fremragende udsigt over vandet til Fyn, Lil­le­bælts­bro­en og det ikoniske Strib Fyr. Udsigten er ubetalelig og Arkitekthuset Vejle har til fulde formået at optimere indretningen, så der er vandudsigt fra næsten alle rum.

Oplev en enestående villa, der forener tidløs elegance med moderne raffinement. De solide og holdbare materialer fra villaens oprindelse i 1996 er blevet bevaret, inklusive den originale trappe til førstesalen og de imponerende fritlagte bjælker i den rummelige stue med panoramaudsigt over vandet. Men det stopper ikke der! Denne unikke villa er blevet gennemgribende opgraderet, hvor intet er blevet overladt til til­fæl­dig­he­der­ne. Gå ikke glip af chancen for at nyde en bolig og en udsigt, der vil imponere selv den mest kræsne køber.

Straks man træder op af trappen til førstesalen mødes man af den enestående panoramaudsigt over Lillebælt med Strib havn og fyr i centrum. Denne store stue rammes ind af et væld af lys fra de automatiske ovenlysvinduer. Over sig har man de smukkeste loftsbjælker, der på unik vis danner et geometrisk mønster og giver denne stue et smukt særpræget udtryk. Her samles familien til hyggelige stunder, enten i stuen eller på den tilhørende terrasse. Førstesalen byder foruden på et børneværelse, et meget stort repos med the-køkken. Herudover en stor stue med udgang til en dejlig terrasse med forårssol, denne er pt udnyttet som kontor men kan eksempelvis bruges som multirum, børnenes legerum med videre. På denne etage findes også et lækkert badeværelse med brus.

Stueetagen byder på et lækkert sammenhængende køkken og spisestue, også her med fantastisk udsigt. Her finder du også et rigtigt godt master bedroom og endnu et godt værelse, hvert med eget bad. Dertil kommer et bryggers og et værelse der pt er udnyttet til viktualierum.

Den store indbydende træterrasse har god plads til udekøkken og en af de virkeligt gode gennemtænkte detaljer, er et nedsænket spiseområde omkranset af glas, der kan køres op, så man får læ.

Den fine naturlige have kræver ikke den store ved­li­ge­hol­del­se. Eksempelvis er der installeret vandingsanlæg til de store træer og bede.
Med til denne unikke bolig hører der desuden 48 kvm indbygget garage med god plads til to biler, cykler mv.

Her er tale om et totalt renoveret hus i første række på en privat lukket vej uden gennemkørende trafik. De eneste du hilser på er naboen, som du deler badebro med. Ikke engang langs vandet er der en sti, som uvedkommende kan benytte.

Hvis du drømmer om udsigt over Lillebælt, så SKAL du overveje denne villa!

LEVERUMMENE
Stuen er strategisk placeret på førstesalen, så udsigten over Lillebælt ses bedst muligt. Her er intet mindre end en fremragende udsigt over vandet og den private badebro fra det store vindue. Dertil kommer udgang til en stor altan og usædvanligt flotte fritlagte loftsbjælker i en helt særlig konstruktion. Som en betænksom detalje er der placeret 6 selvlukkende elektriske skråvinduer i stuen.
Spisestuen er beliggende i stueetagen i forbindelse med det smukke nye køkken. Også her sørger vin­du­es­par­ti­er­ne for optimalt vandkig og rummet er perfekt proportioneret til et langbord. Der er udgang direkte til den store terrasse med jacuzzi og udendørs bruser fra spisestuen.

KØKKEN-ALRUM
Det lækre nye Nolte-køkken er usædvanligt stort og har godt med op­be­va­rings­plads. De antracit grå fronter gør det til et roligt og stilrent rum i naturens varme farver.
Endevæggen rummer en elegant løsning med indbygget vinskab og hele to ovne. Komfuret er også af en størrelse, så der er rigelig plads til den ambitiøse kok, og den solide Dekton bordplade er yderst mod­stands­dyg­tig.
Det store køkken ligger i forbindelse med villaens spisestue. De to rum er bundet smukt sammen af de store klinker på gulvet, der går igen i det meste af stueetagen.
På førstesalen rummer villaen desuden et stort og luftigt the-køkken, der ligger som et gennemgangsrum i forbindelse med stuen. Det anvendes i dag sammen med kontormiljøet ved siden af.

VÆRELSERNE
Master bedroom er placeret i stueetagen, med direkte udgang til den fantastiske store terrasse med den skønneste udsigt. Rummet har et lækkert blødt tæppe og en hel række indbyggede skabe. Sengen er naturligvis placeret, så udsigten kan nydes på bedste vis. Tænk at vågne op hver morgen med det glitrende Lillebælt foran sig. I direkte forbindelse hermed ligger et lækkert stort badeværelse. Af detaljer kan der nævnes dobbelt bruser med rainshower, to håndvaske foruden Grohe armaturer og italienske klinker.
Villaen byder desuden på tre rummelige centralt placerede værelser.
Værelset på førstesalen har indbyggede skabe og lyst trægulv, mens børneværelset i stueetagen har et lækkert tæppe, walk-in-closet og naturligvis en skøn udsigt til vandet. Dertil kommer et ekstra værelse ved siden af, der i øjeblikket anvendes som viktualierum af den nuværende ejer, men som er klar til at blive til soveværelse igen hvis man ønsker det.
Værelset på førstesalen har sit eget nye badeværelse med brus, mens de to værelser i stuen deler et badeværelse.

UDERUM
Uderummene i denne skønne villa er et helt kapitel for sig! Udsigten over Lillebælt, Bølgen, broerne og over til hyggelige Strib på Fyn gør beliggenheden til noget helt særligt.
Lad os begynde med den store træterrasse med markiser med vindføler og den smarte gla­s­af­skærm­ning.
Her er rigelig plads til både små og store selskaber og den direkte natursti til vandet ender i en badebro, der kun deles med naboen.
Dertil kommer to store gode altaner med udgang fra hhv. stuen og kontoret på førstesalen. Begge har vand kig og god plads til hyggemøbler.
Villaen er beliggende på en hyggelig naturgrund, som kræver minimal pasning. En af de gennemtænkte detaljer er van­dings­an­læg­get til de store træer og bede.

FACILITETER
Når man ankommer ad den hyggelige villavej, drejer man ned af en privat vej og her kan man med sin app på telefonen åbne den smukke sorte smedejernsport samt garagen. Det samme gør sig gældende hvis man venter gæster der ankommer når man ikke er hjemme - de kan både lukkes ind af porten, og ind i selve villaen via app.

Til villaen hører dobbelt garage med elporte, der også byder på et dejligt lysindfald, derforuden er der gode par­ke­rings­for­hold udenfor villaen på gårdspladsen.
Til villaen hører desuden et skur til have remedier samt vindfang til opbevaring af havemøbler om vinteren.

Køkkenet har led-lys langs bordpladerne og indbyggede stikkontakter.
Dekton bordplade, en Miele ovn med pyrolyse plus separat dampovn.
Af andre topmoderne apparater i det lækre køkken kan nævnes et Vestfrost vinkøleskab og Siemens kogeplade, opvaskemaskine og køleskab. Det praktiske viktualier værelse i forbindelse med køkkenet tilbyder ekstra skabsplads og et ekstra køle- og fryseskab. I bryggerset finder du en Bauknecht vaskemaskine og tørretumbler, et arbejdsbord og indbyggede skabe fra Designa. Badeværelserne er også udstyret med elegante Designa-elementer.
Gulvvarme er tilgængelig i hele huset, dog med undtagelse af to rum på første sal. Derudover får du blødt hår med det installerede Bwt blød­gø­rings­an­læg, et vandtryksanlæg og et avanceret alarmanlæg, der sørger for din sikkerhed.

Fakta om Fredericia (52.485 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.555 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.823 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
71700438
Boligareal
315 m²
Vægtet areal
307 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.646 m²
Antal etager
2
Byggeår
1996
Ombygget
1999
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
5.508 kr.
Pris/m²
40.717 kr.
Pris
12.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
314 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
625.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
70.963 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
56.574 kr.
Læs mere om boliglån

Vi formidler drømme

Alle boliger er unikke hver for sig. Vi kan hjælpe dig trygt og sikkert igennem, så du kan udleve dine boligdrømme.

Lasse Dueholm

Salg & vurdering

ladu@edc.dk40 29 09 14EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20