Villa fra EDC

Niels Kjeldsensvej 14

7100 Vejle

4.995.000 kr.

7/5 rum, 436 m²
Nyhed
162 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 10. maj 8:00 - 18:00

Arkitektonisk perle ved skovens kant

Velkommen til denne unikke bolig, hvor arkitekturen forener rustikke charme med moderne elegance. Med sin flotte murstensfacade og bygningens arkitektur er denne bolig en ægte perle, der kan drage paralleller til en form for mi­ni­a­tu­reud­ga­ve af Munkebjerg Hotel. Beliggende ved siden af en stor skov, tilbyder dette hjem en harmonisk balance mellem natur og familiehjemmet.
Med sine imponerende 436 kvadratmeter byder boligen velkommen til både den store sammenbragte familie og kernefamilien, der drømmer om plads og komfort. De fire gode børneværelser og den store mastersuite med eget walk-in og badeværelse sikrer, at alle fa­mi­lie­med­lem­mer har deres eget private tilflugtssted. Er familien ikke så stor, at alle bør­ne­væ­rel­ser­ne skal bruges til børn, er 2 af værelserne helt ideelle til indretning af hans og hendes kontor.
I boligens nederste plan åbenbarer boligen en eventyrlig herrestue, der engang var et poolområde. Den nuværende ejer har forvandlet det til en indbydende slyngelstue med plads til poolbord, hjemmebar og direkte adgang til de skønne nedsænkede terrasser, hvor solen eller skyggen kan nydes. Denne afdeling kan nemt også indrettes til teenager-afdeling, da der både er mulighed for egen indgang og man har eget badeværelse også.
Husets interiør kombinerer rustikke gulve med hyggelige stuer, hvor gulvtæpper indrammer atmosfæren. Det veludstyrede køkken giver frit udsyn til spisestuen, der nemt kan rumme store selskaber, og de mange solrige terrasser giver mulighed for at nyde solen, skyggen eller læ uanset tidspunkt på dagen. Med direkte adgang fra køkken og spisestue, er aftenterrassen sam­lings­punk­tet for grillaftener, hvor man kan samle venner og familie.
Haven er en sand oase, der indbyder til leg, sjov og uforglemmelige stunder under åben himmel. Med sin gamle og smukke beplantning, inklusive smukke træer og farverige buske, udgør haven en idyllisk baggrund for familielivet. Her findes mange hyggelige kroge, perfekte til at slappe af med en god bog eller nyde en kop kaffe i solen. For børnefamilien er haven et paradis af muligheder. Den store plæne er ideel til leg, boldspil og eventuelle fodboldkampe, mens trampolinen tilføjer ekstra sjov og spænding til børnenes udfoldelser. Uanset om det er at bygge huler, lege gemmeleg eller bare boltre sig frit, er denne have skabt til at inspirere til kreativ leg og glæde.
Huset er beliggende på en lukket villavej, hvor børnenes leg frit kan udfolde sig, og hvor naboskabet skaber trygge rammer for familielivet. Med direkte adgang til skoven fra baghaven er dette ikke bare et hjem, det er et sandt paradis for både børn og voksne, der elsker naturen.
Beliggenheden er en drøm for naturelskere og familier, der ønsker at leve tæt på både skov og byliv. Med skoven som nærmeste nabo er der nem adgang til en række smukke stier, der fører til vandet, byen, Vejle Dyrehave og gennem store skovområder. Samtidig ligger Vejle Centrum, ind­købs­mu­lig­he­der, dag­in­sti­tu­tio­ner, skoler og fri­tidsak­ti­vi­te­ter inden for gå- og cykelafstand, og der er nem adgang til tre­kan­t­om­rå­dets motorvejsnet for pendlerne.
Denne bolig er mere end bare et sted at bo - det er et hjem, der inviterer til at skabe minder og nyde livets mange skønheder i en perfekt balance mellem natur og bekvemmelighed.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71700390
Boligareal
436 m²
Kælder
116 m²
Vægtet areal
472 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.969 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
6.073 kr.
Pris/m²
10.583 kr.
Pris
4.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
11 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
30.286 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.263 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20