Villa fra EDC

Worsaaesgade 9, Vejle C

7100 Vejle

12.885.000 kr.

8/3 rum, 268 m²
81 visninger de seneste 24 timer

SMUK OG YDERST CHARMERENDE VILLA I VEJLE CENTRUM

Yderst sjældent, kommer en perle af denne kaliber til salg, og kun få kan matche denne kaliber i Vejle C. De der kan sammenlignes, bliver sjældent sat til salg. Denne villa fra 1903, nydeligt placeret på en stor 597 kvm grund, kan nu erhverves for første gang i 26 år!
Opført for sæbefabrikant Jens Peter Worning der kaldte det sit hjem indtil 1933 hvorefter hans enke Dagmar Lisette og resten af familien fortsat havde sin gang i de smukke stuer.

Tæt ved havnen og skoven såvel som strøget, i den mest centrale del af Vejle finder man denne imponerende smukke hvide herskabelige villa på 268 kvm bolig samt en yderst velindrettet nederste etage på 144 kvm. Bemærk den smukke stuk, den imponerende loftshøjde og alle de smukke originale snedkererede detaljer, samt hånd og speciallavede løsninger med ikke bare et strejf, men en fed streg under luksus.

Villaen er løbende renoveret af nuværende ejer. Hvor smukke originale detaljer nænsomt og med respekt for villaens historie smelter sammen med moderniseret komfort.
Med sit særegne, arkitektoniske udtryk, et væld af klassiske og charmerende udryk samt de unikke og yderst velvalgte detaljer, egner stedet sig som en eksklusiv bolig, der passer både til børnefamilien og det meget pladskrævende par såvel som to generationer ville kunne bo sammen. Den unikke beliggenhed betyder at man er på gågaden inden for 3 minutter, mens man stadig kan sidde i sin have i ro og mag trods den centrale beliggenhed.

I denne villa fra 1903 formentlig et Bedre Byggeskik-hus på forkant med de nyklas­si­ci­sti­ske træk, kan man fremhæve mange ting; indgangsdøren med en nærmest portalagtig fremtræden, understreget af en monumental indgangstrappe med et tilhørende, kunstfærdigt gelænder. Træder man indenfor mødes man af de svungne bløde buer samt de klassiske døre og messinggreb. Trappen til de øvrige etager, står med de originale smukke detaljer og malerier. Det flotte mansardtag giver mere plads, uden skråvægge.

Boligen byder på en stueetage med køkken, som har åben forbindelse til et flot alrum med videre forbindelse til en stue, og den skønne terrasse. Særligt kan man bemærke den skønne vinterhave, hvor man kan nyde både morgen og aftensol der vælter ind af de smukke vinduer. Stueetagen fuldendes af endnu to store stuer ensuite og den flotte svunget trappe til førstesalens etager og nederste etages feinschmecker rum. Denne etages badeværelse, er ligesom husets andre badeværelser udstyret med Made a mano håndmalede klinker, gulvvarme og eksklusive detaljer.

Førstesalen rummer tre gode værelser, et badeværelse, en stor stue, samt et rum indrettet med køkken. Hele boligen er løbende moderniseret, hvor alt er valgt fra øverste hylde, med sans for at holde den røde tråd og husets æstetik intakt. Husets nederste etage er hvor fe­in­s­ch­meck­e­ren virkelig kan udfolde sig. Her er installeret et meget stort vinrum, komplet med både temperatur og fugtstyring fra EuroCave - vin entusiastens ultimative valg såvel som dæmpet belysning og en flot glasdør, så man kan nyde synet hver gang man bevæger sig forbi. Ikke nok med det, så er der yderligere et lydstudie/biograf, valgt med både æstetik og lydkvalitet for øje. I forlængelse heraf et musik/plade rum der også egner sig som gæsteværelse.
Denne etage byder herforuden på et stort multirum med indbygget original skabsvæg, samt et badeværelse med kar og et vaskerum.

Beliggenhedens kvaliteter rækker imidlertid langt længere end til det rent visuelle, for også hvad angår det praktiske, er man bekvemt placeret. Her er man i kort gåafstand til skov og naturområder, og den fredelige atmosfære til trods er der blot to minutters gang til byens kulturelle og kulinariske miljø i og omkring gågaden såvel som ved lystbådehavnen. Her er et bredt udvalg af spe­ci­al­bu­tik­ker, caféer og spisesteder. Ligeledes har man skole, pasningstilbud og fø­de­va­re­for­ret­nin­ger i lokalområdet - inden for en radius af under en 300 meter. Selvom centrum blot er et stenkast væk, betyder den eksklusive beliggenhed, at der er overraskende stille i haven.

LEVERUMMENE
Velkommen indenfor i denne villas hall, der giver et imponerende indtryk af boligens klassiske stil kombineret med de charmerende detaljer. I hallen er der spe­ci­al­frem­stil­let opbevarings skab og allerede her mødes man af den imponerende loftshøjde. Fra hallen er der adgang til husets første stue ensuite med en meget stor stue, samt trappen til husets andre etager.
Husets leverum er et naturligt samlingspunkt og består af et meget stort køkken alrum med adgang dels til den store terrasse og de tre stuer, samt i åben forbindelse med vinterhaven. Det store rum giver rig mulighed for at hele familien kan boltre sig på de mange kvadratmeter. Skulle man ønske at trække sig tilbage til en anden stue, er der ligeledes en stor stue på førstesalen.

KØKKEN ALRUMMET
Villaen byder på et unikt håndlavet one of a kind køkken fra Cph Square, med hvid silestone plade og Smegg hvidevarer. Alrummet giver mulighed for mange gæster, store familiefester eller bare rigelig af plads til at familien kan bruge denne centrale plads til at være tætte, selvom børnene leger i stuen og de voksne hygger om maden.

VÆRELSERNE
Hele førstesalen er indrettet så man på etagen både har stue, køkken, kontor, mastersuiten, walk in rum, badeværelse og børneværelser. Centralt på etagen er der etableret en stue med den smukkeste originale skabsvæg, i forbindelse med den, et meget stort værelse såvel som endnu et stort rum hvor der er installeret et mobilt køkken af højeste kvalitet.
Køkkenet fra Cph Square i model Street af rustfri stål, med messing bordplade, har både ovn, vask og skuf­fe­op­va­ske­ma­ski­ne. Hermed har du mulighed for at lave morgenmaden, ef­ter­mid­dagskaf­fen eller bruge køkkenet som ekstra køkken ved store sammenkomster eller til bar.

Soveværelserne fordeler sig med de tre værelser på førstesalen men med mulighed for at udnytte det som til 5 værelser. Først et stort for­æl­dresove­væ­rel­se med indbyggede skab, reoler i skunken og den skønneste udsigt. Derudover rummer førstesalen et meget stort værelse samt et værelse der pt udnyttes som kontor. På denne etage er der ogå et dejligt badeværelse, ligeledes med Made a Mano klinker, og originale detaljer.
I underetagen finder man endnu et dejligt multirum, såvel som et stort badeværelse med badekar samt mulighed for at udnytte det sidste rum som kontor eller gæsteværelse.

Herudover er hele den øverste etage ikke endnu udnyttet og giver et væld af muligheder for ekstra værelser eller hvad man nu ønsker sig.

MASTERBEDROOM
Det store for­æl­dresove­væ­rel­se i den smukkeste blågrå farve, har indbygget skab og udgang til den skønne terrasse så man fra senge kan træde ud i morgensolen og nyde sin kaffe. Ved siden af for­æl­dresove­væ­rel­set er der et værelse der er indrettet med skabe og derfor egner sig fortræffeligt som walk in rum.

UDERUM
Villaen ligger på en 597 kvadratmeter stor grund, med en have anlagt efter alle de bedst ha­vear­ki­tek­to­ni­ske principper. I haven er der plads nok til, at der kan spilles bold og leges eller invitere til havefester.
Haven indbyder til hyggelige stunder på terrassen og ude i selve haven til både de der nyder at nusse om den eller blot nyde synet af den.

FACILITETER
Til villaen hører et bryggers/vaskerum med grovkøkken, såvel som et praktisk haveskur.
Herudover er der installeret alarmsystem.
Af særlige faciliteter i denne villa kan man ikke undgå at nævne lydstudiet/hjem­me­bi­o­gra­fen, den professionelle vinkælder med EuroCave klimastyring, de håndavede paneler og pladestudiet.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71700517
Boligareal
268 m²
Kælder
144 m²
Vægtet areal
315 m²
Rum/værelser
8/3
Grundareal
597 m²
Antal etager
3
Byggeår
1903
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.907 kr.
Pris/m²
40.905 kr.
Pris
12.885.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
59 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
645.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
78.087 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
62.561 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20