Villa fra EDC

Droshoved 1, Bredballe

7120 Vejle Øst

4/3 rum, 220 m²
Købsaftale underskrevet

Privat badebro & en formidabel udsigt over fjorden

Drømmer du om at bo tæt på byen i et stort moderne arkitekttegnet hus med fuldt vue over Vejle Fjord Et hjem hvor du kan følge årstiderne fra terrassen, spabadet og den imponerende balkon. Et hjem hvor du har al tænkelig komfort, der kræver absolut minimal ved­li­ge­hol­del­se.
Så vil vi gerne præsentere dig for Droshoved 1, der byder på en luksus vi sjældent har set. Vi fristes til at kalde ejendommen “breathtaking”.

Det helt unikke arkitekthus er udført af Menzer & Kristensen i 2021 og er en absolut sjælden perle, der nu er til salg for første gang.

Ejendommen emmer af kvalitet, lys og luft, og udsigten tager ganske enkelt pusten fra alle. Uden­dør­s­a­re­a­ler­ne tæller, foruden både terrasse og balkon, en stor og virkeligt velanlagte have, der blomstrer sommeren igennem og alligevel kræver minimal ved­li­ge­hol­del­se.

Drømmer du om en forfriskende dukkert direkte fra din veltrimmede græsplæne, så deler du privat sti, trappe, badebro og badeponton eksklusiv med kun 4 andre nabohuse. Alt er nyetableret i 2021 og her er endda en lækker overdækket terrasse ved vandkanten, foruden et godt solidt skur til dine kajakker.

Foretrækker du varmere udendørs vand, så indbyder det boblende Wellmore spabad i haven til besøg året rundt. Her er plads til hele 8 personer og der er rigelig mulighed for at nyde de smukke private omgivelser.

Ejendommen er beliggende på et lille næs, i yderst naturskønne omgivelser, et stenkast fra Strandvejen og Bybæk Lystbådehavn i Vejle Ø.


LEVERUMMENE

Den topmoderne kvalitetsvilla indeholder to etager, hvor den store hall byder velkommen, så snart du træder ind af døren.

For at udnytte den formidable udsigt optimalt, er etagerne vendt i forhold til dansk stan­dard­byg­ge­ri. Stue, køkken samt master bedroom og badeværelse er placeret på øverste etage, hvilket giver den absolut bedste udsigt fra alle rum.

Den store stue, der er kombineret med køkkenet, er ubetinget husets hjerte og samlingssted. Her kan du følge årstidernes skiften og den smukke silhuet af Vejlebroen gennem de velisolerede 3-lags gulv-til-loft vinduer med lydglas. De indbydende varme Nordic Roots Boston Oak akustik designgulve komplimenterer på smukkeste vis den skandinaviske designstil.

De fjernbetjente solgardiner sørger for at graduere solens stråler efter behov, som dagen skrider frem.


Hele den ene væg i stuen kan åbnes op mod terrassen, hvor der er klargjort til at installere varme, så sæsonerne kan forlænges yderligere.

Du får med andre ord årstidernes skiften helt inde under huden fra alle rummene på førstesalen, men især i stuen. Den indbyder ganske enkelt til ro og fordybelse.


Den underste etage indeholder husets store hall, et gæstetoilet og et godt bryggers. Dertil kommer et værelse og et stort rum, der er forberedt til at kunne omdannes til yderligere to værelser.
Rummet har foldedøre ud til indkørslen, gulvvarme og glasvæg og anvendes i dag som vin­ter­par­ke­ring for ejernes biler.

Ønsker du at udvide antallet af værelser, eller har brug for hjem­me­ar­bejds­plads, er her altså virkeligt gode muligheder.


KØKKENET
Køkkenet er en integreret del af den imponerende stue, tilpas tilbagetrukket og diskret til ikke at løbe med al opmærksomheden. Køk­ke­n­e­le­men­ter­ne er fra HTH Dekton-serien i eg og med hvide fronter, samt la­mi­nat­bord­pla­der.

Kogeøen i egetræ, der adskiller køkkenet og stuen, har varmefast overflade og tåler både kogt vand og rygende varme bageplader.

Der er et yderst praktisk walk in viktualierum gemt i forbindelse med køkkenet, med gulv-til-loft hylder, hvor der er plads til ekstra service og fødevarer.

Der er naturligvis Quooker installeret, med kogende vand i hanen, samt integrerede Siemens hvidevarer såsom opvaskemaskine, køle- og fryseskab plus kaffemaskine og ovn. Den moderne Bora kogeplade har en usædvanlig effektiv emhætte indbygget.

Der er endda tilføjet usb udtag til opladning af mobiltelefoner som en ekstra betænksom lille detalje i køkkenmiljøet.


BADEVÆRELSET
Ejendommens store badeværelse er beliggende på øverste etage. Store tidløse Avenue sandfarvede klinker på 60 x 60 cm pryder gulvet.

De unikke TC Mint kvalitets fliser på væggene har sin egen unikke struktur og trækker endnu engang naturen indenfor med sine changerende farver, der matcher fjordens vande.

Der er monteret et BWT antikalksystem i ejendommen, der blødgør både hår og hud under bruseren og forhindrer kal­k­af­lej­rin­ger på bl.a. klinker og fliser.

I den underste etage er der desuden et gæstetoilet.


VÆRELSERNE
Det gode store master soveværelse på førstesalen suppleres af et værelse og det store rum i stueplan, der kan konverteres til to yderligere værelser.

Op­be­va­rings­plads er naturligvis indtænkt i det ar­ki­tekt­teg­ne­de hus og der er masser af skabsvægge i begge værelser. Alt er holdt i indbydende lyse farver og med godt lysindfald.

Værelset i stueetagen har udgang direkte til løbegangen rundt om huset, der fører videre til terrassen.


UDERUM
Listen over hvor godt udearealerne er udnyttet på Droshoved 1 er næsten uendelig. Der er adgang til uden­dør­s­a­re­a­ler i hele tre niveauer: fra badebroen med tilhørende terrasse ved fjorden i vand­spejls­ni­veau, den veltrimmede have, spabadet og den gode private terrasse med ef­ter­mid­dags­sol på gadeniveau og ikke mindst den fabelagtige balkon med den bjergtagende udsigt øverst.

Selvom du bor i byen, så er her plads til at boltre sig på landjorden eller med kajak, kano eller paddleboard året rundt!

Bryggers
Ejendommen indeholder et godt, stort og praktisk bryggers med AEG vaskemaskine og tørretumbler. Rummet er lyst og luftigt og har gode op­be­va­rings­fa­ci­li­te­ter til fodtøj og overtøj.

Ejendommen indeholder desuden:

En nybygget dobbelt garage, der er fuldt isoleret og med gulvvarme.
Der er klargjort elforsyning til 2 stk. elbil-opladere i garagen.
Portene, der betjenes med fjernbetjening, er lakeret i samme farve som vinduerne for at fuldende det samlede indtryk.

Plads til parkering for gæster, både foran garagen samt på græsset, hvor der er lagt armering.

Der er indtænkt mulighed for solceller på ejendommens tag og klargjort til monteringen.

Komplet app betjent ka­me­ra­over­våg­ning med i alt 11 kameraer og tilhørende harddisk. Det komplette trådede alarmsystem har både be­væ­gel­ses­sen­so­rer og kontakter på alle åbninger (skalsikring).

Der er kode på alle udendørs dørhåndtag, så det ikke er nødvendigt med nøgler.
Det udvendige lys i stueplan er fuldautomatisk og følger årets solopgange og solnedgange via et astrologisk ur

Alle indvendig døre er massive lyddøre, dvs. de er lyddæmpende.
Dertil kommer, at der er akustiklofter i alle ejendommens rum, bortset fra badeværelser og viktu­a­li­e­rum­met.

Skræddersyet Danfoss Air W2 ven­ti­la­tions­an­læg med pollenfilter.

Detaljerne på ejendommens træfacade samt espalier på balkonerne er fremstillet i eksklusivt cedertræ.

Professionel monteret Husquarna Automower 415x græsrobot, der let styres med en app

Skur med plads til haveredskaber mv.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
71700460
Boligareal
220 m²
Vægtet areal
233 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.323 m²
Antal etager
2
Byggeår
2021
Energimærke
A2015
Liggetid
405 dage

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20