Villa fra EDC

Strandvejen 66, Bredballe

7120 Vejle Øst

5/4 rum, 158 m²
Solgt

Villa med enestående panoramaudsigt over Vejle Fjord

Denne boliger har ikke tidligere været handlet, så du har en unik mulighed!

Træd ind i et vidunderligt kig ud over Vejle Fjord, velkommen til Strandvejen 66. I denne pragtfulde 60'er villa, er hver en kvadratmeter er designet til at omfavne den betagende udsigt og beliggenhed. Du har således udsigt fra begge etager ud over vejle fjord, hvor du både har udsigt mod indsejlingen og direkte ud over Fjorden med de skovbeklædte bakker i baggrunden, som skaber et smukt maleri alle året dage. Du har samtidig udsigten mod Vejle Fjordbroen som er et smuk skulptur om aftenen, når den står smukt oplyst.

Du har indkørsel fra William Andersensvej således at børnene nemt kan lege i indkørslen og på den rolige villavej - William Andersensvej. Hvor du samtidig nemt kan gå ned til stranden, uden at skulle krydse en trafikeret vej.
På denne attraktive beliggenhed i Bredballe, får du samtidig hele 211 etagemeter fordelt over to etager, hertil er indbygget garage på 23 m2 samt carport.

Træd ind i den velholdte villa, hvor omsorgsfuld ved­li­ge­hol­del­se og omhyggelig pleje skinner igennem. Øjet fanges af et elegant køkkenalrum, designet til at være samlingspunkt for familie og venner. Herfra kan du lave mad og samtidig lade dig fortrylle af den ubeskrivelige udsigt eller du kan tage plads i udestuen, og nyde udsigten, med et glas rosé i hånden.

Stueetagen indbyder til lys og rummelighed, med et imponerende lysindfald fra de store vinduer, der lader dig sidde i sofaen og nyde synet af vandet. Fra stuen åbner der sig adgang til en pragtfuld altan, der inviterer til afslapning og enestående udsigter, perfekt til både morgenkaffe og aftenmåltider.

Villaen byder på 2 velindrettede værelser i stueplan, hvor der fra, det ene værelse er udsigt op til bakkerne i Bredballe og fra det andet er der naturligvis igen udsigt. Du har samtidig det ene af boligen 2 badeværelser på stueplan.

Nedenunder venter en underetage med mulighed for tre værelser, hvor to allerede er blevet forenet til et enkelt værelse med direkte adgang til terrassen. Her finder du også et vaskerum, depotrum, et yderligere badeværelse samt et værksted.
Ejendommen omfatter også et skønt gårdareal, med terrassemiljø og plæne, der er ideel til at grille og holde sociale sammenkomster og naturligvis til at beundre udsigten.

Dette hjem præsenterer ikke kun et sted at bo, men en mulighed for at leve en drøm. Med nærhed til det alsidige Bredballe Center, hvor dagligvarer og fornødenheder ligger inden for rækkevidde, er dette sted en oase af bekvemmelighed. Børnepasning, skoler, idræts­fa­ci­li­te­ter og Vejles charmerende bymidte er alle let tilgængelige.

En udsigt som denne er ikke blot noget man læser om, det er en oplevelse man må indånde og leve i.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71407393
Boligareal
158 m²
Kælder
120 m²
Vægtet areal
191 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
869 m²
Antal etager
2
Byggeår
1960
Energimærke
F
Liggetid
113 dage

Når boligen sælges, sælges en del af livet

Det handler derfor ikke bare om mursten, men boligdrømmen der skal sælges, vi gør os derfor umage hver dag, for at hjælpe sælger og køber godt videre

Brian Bjerring Andersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

ba@edc.dk61 20 05 55EDC Domus

EDC Domus

Horsensvej 2A, 7100 Vejle

714@edc.dk75 82 25 22