Villa fra EDC

Toppen 2, Bredballe

7120 Vejle Øst

11.995.000 kr.

6/5 rum, 202 m²

SMUK VILLA MED FORMIDABEL UDSIGT TIL VEJLE FJORD

VELKOMMEN
Villaen har en helt forrygende langstrakt udsigt over Vejle fjord, Vejlefjord broen, de skovklædte bakker i horisonten samt skovdalen på den anden side. Med sit særegne, arkitektoniske udtryk, et væld af klassiske og flotte detaljer samt den betagende udsigt præsenterer stedet sig som en eksklusiv bolig, der med sine moderne faciliteter og raffinerede kom­fort­løs­nin­ger passer både til børnefamilien og det pladskrævende par.

Den højt hævede placering i terrænet giver en skøn per­spek­tiv­for­nem­mel­se, når blikket glider fra de grønne trækroner mod øst og en lille håndfuld hustage, der bølger i takt med de kuperede omgivelser, samt fjorden og det autentiske havnemiljø. Når du ankommer til ejendommen, kører du gennem din egen port, og har en stor indkørsel med plads til flere biler foruden 3 garager, og en have med rige muligheder for både at underholde gæster på terrasserne, nyde sommeraftener i gård­ha­ve­mil­jø­et samt til børnenes finurlige lege i havernes kroge. Gennem havelågen går stien der følger dig ned til Vejle fjord. Ved stranden kan man ligeledes se frem til en privatfælles. En af de bedste af­ten­sols­be­lig­gen­he­der med de smukkeste solnedgange.

Man kan sidde i spisestuen, stuen eller på den dejlige terrasse og nyde udsigten mod Munkebjergskov og broen, en udsigt man altid vil være sikret. Villaens nordøst side har derimod udsigt mod skov og naturområder, og den blinde villavej fyldes da også næsten med sommerhus stemning. Gåafstand til Tirsbæk slot og strand samt skovene omkring Tirsbæk, såvel som god beliggenhed til familiens fornødenheder som skole, institutioner, indkøb og sport­sak­ti­vi­te­ter. Denne fantastiske villa vil kunne tilfredsstille selv den kræsne køber, der ønsker en minimalistisk men gennemført funktionel og æstetisk bolig, hvor teknologi er inkorporeret til at give både sikkerhed, smarte løsninger og detaljer der giver lækker effekt såsom den elektriske dør til vinrummet. Alle materialer er gennemførte og valgt fra øverste hylde, fra den smukke marmor klinke, til de lyse Ask planker i stuen.

Villaen byder på tre store værelser i nederste etage, foruden flere op­ma­ga­si­ne­rings­rum, et badeværelse til værelserne og et rummeligt bryggers.
Første salen byder på et meget stort ma­ster­sove­væ­rel­se, med et stort badeværelse, en gang med indbygget skabsplads i begge sider foruden et meget stort walk-in. Herudover et kontor og husets leverum der består af en meget stor stue, et køkken-alrum, en hall og et vinrum.

LEVERUMMENE
Velkommen indenfor i denne villas store hall hvorfra man kan byde gæsterne velkommen, hvis man da ikke gør sin entre via dobbeltgaragen, hvorfra der ligeledes er direkte indgang. Hallen giver et imponerende indtryk af boligens minimalistiske stil kombineret med de charmerende detaljer.

Husets leverum er et naturligt samlingspunkt og består af en hall med udsigt mod skoven, herfra adgang til det smukke køkken med elementer fra Svane, matchende samme elegante stil i boligen. Særligt er det svært ikke at begejstres over de store gulv til loft vinduespartier med udsigt mod fjorden.

Det smukke køkken med de flotte detaljer og luksuriøse Dekton-bordplade glider over i et charmerende alrum, hvor det tempererede vinrum, spiller en central rolle.
Naturligt samles man her til alle familiens måltider og højtider. Det mørke køkken med en flot, struktureret bordplade er praktisk indrettet med rigelig op­be­va­rings­plads, samt siddepladser ved baren i køkkenet hvor man kan konversere med køkken eller nyde sin kaffe. Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til en stor terrasse, hvor maden kan tilberedes og indtages i eftermiddags- og aftensolens stråler. Efter aftensmaden kan man trække sig tilbage i en af de mange sid­dear­ran­ge­men­ter i stuen, hvor der er plads til man virkelig kan udnytte de mange kvm, som man ønsker. Fra stuen er der yderligere adgang til et kontor, eller au pair pigens værelse, hvis man skulle ønske det.

KØKKENET
Det smukke Svane køkken med push-to-open, og fronter der med den rolige mørke farve giver en dejlig stemning, men samtidig har en overflade der ikke let efterlader fingeraftryk. Der er lækre træk ud skabe og en integreret kaffestation, eller afsætning af større køkkenmaskiner. I køkkenet har du alt i hvidevarer fra øverste hylde, fra Liebherr køl og frys til Siemens Studioline wi-fi ovn og mikro komi ovn. Der er en fri 9 zoners kogeplade fra Miele så selv de helt store måltider kan kokkereres. Herudover bruneret messing Quooker Cube så du både har danskvand, isvand og kogende vand direkte i hanen.

VÆRELSERNE
På nederste etage er der på østsiden et meget stort værelse, der også kunne udnyttes til stue hvis man ønsker et multirum til familiens unge mennesker. Fra dette værelse er der adgang til et stort opbevaringsrum. I nordsiden af villaen findes endnu to store værelser der alle ligger med badeværelset der har Gessi armatur og Svane elementer, centralt mellem sig.
Førstesalen er den store suite - det dejligt soveværelse med udgang til haven, så man kan lufte dyner og drikke sin kaffe med udsigten mod fjorden. Uden for soveværelset er der de mange indbyggede skabe, samt en flot glasskydedør ind til det store walk-in. Badeværelset har dobbelt vask og en bruseniche, samt rigelig af opbevaring.

FACILITETER
Bryggers med marmor-bordplade og opbevaring, samt endnu et opbevaringsrum eller walk-in om man vil. Teknikrum og direkte adgang til garagen.
Til villaen hører tre garager. I villaen er der installeret alarmsystem med vi­deo­over­våg­ning, samt Genvex.

Velkommen til denne helt unikke bolig, der foruden at være en genistreg fra arkitekt Steen Bøgelund, ligger højt hævet over en lille håndfuld villaer, og derfor har Vejle fjord som den altovervejende udsigt fra boligens sydside hvor villaens leverum vender sig mod det glimtende vand.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71700442
Boligareal
202 m²
Kælder
176 m²
Vægtet areal
302 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
1.027 m²
Antal etager
2
Byggeår
1986
Ombygget
1993
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
5.126 kr.
Pris/m²
39.719 kr.
Pris
11.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
165 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
600.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
68.099 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
55.384 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20