Villa fra EDC

Vinbjergvej 13, Bredballe

7120 Vejle Øst

5/5 rum, 171 m²
Solgt

Udsigtsvilla på særdeles attraktiv vej med hele fem værelser

Velkommen til en af Bredballes mest fantastiske beliggenheder med en betagende 180 graders udsigt mod syd. Denne højt placerede villa er smukt beliggende på en rolig og eksklusiv villavej, omkranset af Vejle fjord, Vej­lefjord­bro­en og de fortryllende Munkebjerg skove på den modsatte side.

Træd ind i denne upolerede perle af en velindrettet gul murstensvilla, der strækker sig over tre niveauer og anses som et af kvarterets mest enestående udsigtspunkter. Udsigten er ganske enkelt ideelt for dem, der elsker at nyde solnedgangen og byder på fantastiske udendørs områder fordelt på forskellige niveauer. Selvom huset oprindeligt stammer fra 60'erne, er det charmerende og indbydende, og den lyse skandinaviske stil med stilrene hvide vægge samt de lyse trægulve og -lofter skaber en indbydende atmosfære, selvom opmærksomheden uvægerligt trækkes mod den spektakulære udsigt udenfor.
Da grunden skråner ned mod fjorden, er stueetagen på forsiden faktisk førstesalen på bagsiden og dette sikrer, at udsigten fra både denne etage, og den overdækkede altan under taget, der afslutter gavlen på øverste etage, er fuldstændig uforstyrret.

Fra entreen i stueetagen trædes direkte ind i det rummelige køkken, som har åben forbindelse til den lyse og luftige stue med plads til både spisebord og hyggemøbler. Til den modsatte side af entreen i stueetagen findes et godt master bedroom samt yderligere et værelse, begge udstyret med indbyggede skabe og mellem de to ligger et strategisk veludstyrede badeværelse. Den store, lyse stue imponerer med en hyggelig brændeovn og tilbyder plads til både spiseafdeling og komfortable møbler. Dette er det ideelle sted for læ­se­en­tu­si­a­ster med bogreoler, der strækker sig hele vejen rundt under loftet og den høje beliggenhed, kombineret med de store vinduespartier, og med den brede skydedør ud til den overdækkede terrasse, byder stuen på en fantastisk udsigt over de bakkede områder langs fjor­dind­sej­lin­gen til Vejle.

For enden af den brede, børnevenlige trappe til førstesalen forefindes endnu en smuk, lys stue med et stort vinduesparti og fritlagte bjælker, og naturligvis fører der en dør ud til en lang overdækket altan med den ultimative udsigt over fjorden nedenfor. Førstesalen byder også på et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og et luksuriøst badeværelse, der inkluderer både indbygget badekar og bruseniche.
Den fuldt udnyttede kælder imponerer med flere multirum, en indbygget sauna og endnu et rummeligt badeværelse, og her findes også et praktisk værksted, hvor hob­by­en­tu­si­a­ter virkeligt har mange gode kvadratmeter at boltre sig på.

Denne villa er en unik mulighed for at skabe livslange minder i et hjem med fantastisk udsigt.

LEVERUMMENE
Velkommen til drømmeboligen på Vinbjergvej 13, hvor to fantastiske stuer begge byder på et betagende panorama, fra den store kombinerede spise- og hyggestue i stueetagen, der er husets samlingspunkt og hvor de store vinduer byder på en uforlignelig udsigt, til endnu en stue, med -

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
71700220
Boligareal
171 m²
Kælder
105 m²
Vægtet areal
212 m²
Rum/værelser
5/5
Grundareal
800 m²
Antal etager
3
Byggeår
1961
Ombygget
1978
Energimærke
C
Liggetid
17 dage

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20