Villa fra EDC

Vinbjergvej 13, Bredballe

7120 Vejle Øst

4.795.000 kr.

5/5 rum, 171 m²
Nyhed
65 visninger de seneste 24 timer

Udsigtsvilla på særdeles attraktiv vej med hele fem værelser

Velkommen til en af Bredballes mest fantastiske beliggenheder med en betagende 180 graders udsigt mod syd. Denne højt placerede villa er smukt beliggende på en rolig og eksklusiv villavej, omkranset af Vejle fjord, Vej­lefjord­bro­en og de fortryllende Munkebjerg skove på den modsatte side.

Træd ind i denne upolerede perle af en velindrettet gul murstensvilla, der strækker sig over tre niveauer og anses som et af kvarterets mest enestående udsigtspunkter. Udsigten er ganske enkelt ideelt for dem, der elsker at nyde solnedgangen og byder på fantastiske udendørs områder fordelt på forskellige niveauer. Selvom huset oprindeligt stammer fra 60'erne, er det charmerende og indbydende, og den lyse skandinaviske stil med stilrene hvide vægge samt de lyse trægulve og -lofter skaber en indbydende atmosfære, selvom opmærksomheden uvægerligt trækkes mod den spektakulære udsigt udenfor.
Da grunden skråner ned mod fjorden, er stueetagen på forsiden faktisk førstesalen på bagsiden og dette sikrer, at udsigten fra både denne etage, og den overdækkede altan under taget, der afslutter gavlen på øverste etage, er fuldstændig uforstyrret.

Fra entreen i stueetagen trædes direkte ind i det rummelige køkken, som har åben forbindelse til den lyse og luftige stue med plads til både spisebord og hyggemøbler. Til den modsatte side af entreen i stueetagen findes et godt master bedroom samt yderligere et værelse, begge udstyret med indbyggede skabe og mellem de to ligger et strategisk veludstyrede badeværelse. Den store, lyse stue imponerer med en hyggelig brændeovn og tilbyder plads til både spiseafdeling og komfortable møbler. Dette er det ideelle sted for læ­se­en­tu­si­a­ster med bogreoler, der strækker sig hele vejen rundt under loftet og den høje beliggenhed, kombineret med de store vinduespartier, og med den brede skydedør ud til den overdækkede terrasse, byder stuen på en fantastisk udsigt over de bakkede områder langs fjor­dind­sej­lin­gen til Vejle.

For enden af den brede, børnevenlige trappe til førstesalen forefindes endnu en smuk, lys stue med et stort vinduesparti og fritlagte bjælker, og naturligvis fører der en dør ud til en lang overdækket altan med den ultimative udsigt over fjorden nedenfor. Førstesalen byder også på et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og et luksuriøst badeværelse, der inkluderer både indbygget badekar og bruseniche.
Den fuldt udnyttede kælder imponerer med flere multirum, en indbygget sauna og endnu et rummeligt badeværelse, og her findes også et praktisk værksted, hvor hob­by­en­tu­si­a­ter virkeligt har mange gode kvadratmeter at boltre sig på.

Denne villa er en unik mulighed for at skabe livslange minder i et hjem med fantastisk udsigt.


LEVERUMMENE
Velkommen til drømmeboligen på Vinbjergvej 13, hvor to fantastiske stuer begge byder på et betagende panorama, fra den store kombinerede spise- og hyggestue i stueetagen, der er husets samlingspunkt og hvor de store vinduer byder på en uforlignelig udsigt, til endnu en stue, med - om muligt - endnu bedre udsigt, placeret direkte oven for trappen på førstesalen.
Den store lyse og luftige stue ligger i umiddelbar forlængelse af det åbne køkken og indeholder store vinduer og uforlignelige udsigt, samt plads til både spisebord og bløde møbler, foruden en stor skydedør ud til den dejlige, afskærmede træterrasse. Den uforstyrrede udsigt fra den luftige oase af en stue på øverste etage får verden til at gå i stå et øjeblik, og kan få de fleste til at miste mælet, når de træder udenfor på altanen, der dækker hele husets gavl. Årets mørke måneder kan naturligvis også nydes her i stuen med de fritlagte bjælker, f.eks med en god bog fra de indbyggede bogreoler, mens varmen fra den hyggelige kakkelovn gennemvarmer kroppen.

KØKKEN-ALRUM
Det dejlige åbne køkken er en overset perle, med skabe i lyst træ og ka­rak­te­ri­sti­ske røde klinker, der fremhæver den autentiske ånd, der harmonerer med husets øvrige historie. En kærlig reference til fortiden, og for dem, der søger fornyelse, er køkkenet et blankt lærred til at udfolde kreative ideer og bringe det op til nutidens luksus­stan­dar­der. Grib muligheden for at skabe drømmekøkkenet og give dette rum et moderne touch, der afspejler din egen unikke stil.
Spisestuen er en visuel fest, der inviterer det naturlige lys ind gennem store, åbne vinduespartier med lavtsiddende vindueskarme, og hvor den uforlignelige udsigt over fjorden et imponerende kunstværk i sig selv. Midt i rummet finder du en hyggelig brændeovn, der ikke kun opvarmer spiseområdet, men også tilføjer en varm atmosfære til det lyse hyggeområde i den anden ende af stuen og som gør det til et perfekt sted at samle familie og venner til hverdag og fest.
Træd ind med åbent sind i dette køkken og spisestue, hvor fortid og fremtid smelter sammen i en symfoni af stil og funktionalitet, og hvor der ingen begrænsninger er for at skabe et kulinarisk paradis i hjertet af denne udsigtsvilla.

VÆRELSERNE

Denne villa snyder en smule rent visuelt ved ankomsten: Den indeholder langt flere lyse værelser på flere etager, samt en række multirum i kælderen, end man skulle tro. Samtlige værelser har nem adgang til badeværelser – der findes hele tre i alt, ét på hver etage og det må naturligvis ikke glemmes at nævne, at villaen også byder på en lækker indbydende sauna i kælderens velværeområde.
De to værelser i stueetagen og det på førstesalen frister med indbyggede skabe og et naturligt indfald af dagslys, der fylder rummene med liv. Underetagen er en skattekiste af muligheder med flere værelser og rum, hvor kun fantasien sætter grænser. Udover de nævnte badeværelser og sauna åbner denne etage op til havens nederste område, og grundens naturlige skråning skaber en delvis stu­e­e­ta­ge­op­le­vel­se, med direkte adgang til udendørs oaser og en flydende overgang mellem inde og ude.

UDERUM
Udenfor venter en dobbelt terrasse i to niveauer, hvoraf den nederste del i træ er overdækket, og uanset om det er en af terrasserne eller altanen over der vælges, er dette er uden tvivl et af områdets mest fortryllende steder at nyde aftensolen. Når mørket sænker sig, oplyser de mange huse nedenfor langs fjorden vinterkulden, hvilket automatisk spreder hygge sammen med varmen fra brændeovnen.
Udsigten er sublimt udnyttet med en afskærmet og delvis overdækket træterrasse, der strækker sig i ét niveau langs hele husets længde. Denne kombineres smukt med en højere beliggende, flisebelagt terrasse, som giver en panoramisk 180 graders udsigt over de fortryllende skråninger ned mod fjorden og de frodige skove bagved.
Haven kræver næsten ingen ved­li­ge­hol­del­se, da den primært består af en smuk græsplæne og lavtstående træer, omkranset af en veltrimmet hæk, der ikke blot skærmer for privatlivet, men skaber også en perfekt ramme for livlige fodboldkampe og udendørs aktiviteter.

FACILITETER

Smeltet sammen med ejendommen præsenteres en praktisk garage, der ikke blot tilbyder fine par­ke­rings­mu­lig­he­der foran, men også inkluderer et skur til haveredskaber samt et hyggeligt overdækket udendørs hjørne – det ideelle sted at nyde de sidste stråler af aftensolen.

Villaens store underetage kan udnyttes til alverdens hobbyprojekter, og værelserne kan med rette kaldes multirum, for her er plads til alt fra værksted til atelier, og ønskes det, er der gode muligheder for at indrette en separat bolig eller en uforstyrret te­e­na­ge­af­de­ling.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71700220
Boligareal
171 m²
Kælder
105 m²
Vægtet areal
212 m²
Rum/værelser
5/5
Grundareal
789 m²
Antal etager
3
Byggeår
1961
Ombygget
1978
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
5.353 kr.
Pris/m²
22.618 kr.
Pris
4.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
15 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
240.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.417 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.297 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20