Villa fra EDC

Barrit Stationsvej 7

7150 Barrit

695.000 kr.

3/2 rum, 83 m²

Tæt på naturen og hverdagens fornødenheder

Lige udenfor Barrit i rolige og naturskønne omgivelser, ligger Barrit Stationsvej 7. Boligen henvender sig specielt til førs­te­gangs­kø­be­ren, den lille familie eller til dig der drømmer om et sted, hvor du kan sætte dit eget præg. Fra boligen er der få minutters gang til bus­stop­pe­ste­det, hvor du kan tage med bussen til både Vejle, Stouby og Juelsminde.

INDRETNING: Boligen er indrettet med dejligt bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og op­be­va­rings­plads. Fra bryggerset er der adgang til badeværelset med bruseniche og køkkenet som med fordel kan åbnes op ind til stuen. I den rummelige stue har du plads til både spisebord og so­faar­ran­ge­ment. Boligen har også to gode værelser, hvor det ene har egen indgang.
Til boligen hører også carport med indbygget skur.

Byen Barrit ligger få minutter fra boligen, og her finder du både skole, dag­in­sti­tu­tio­ner, kultur og idrætscenter og meget mere. Byen er kendt for et stærkt foreningsliv med fokus på fællesskab, og hvor der arrangeres mange forskellige aktiviteter. Barrit er omgivet af smuk natur tæt på både skov og strand. Den betagende Stenhøj strand med bøgeskoven i vandkanten og Staksrode Skov hvor fantasien kan slippes løs er bestemt et besøg værd.

Alt i alt får du her en naturskøn beliggenhed med nem adgang til skole og det levende landsbysamfund.

Dine drømme skal behandles med den største respekt

Jeg nyder at være åben og transparant overfor de mennesker jeg møder i min hverdag - jeg er her for at opfylde store drømme med den største respekt

Markus Høj Jakobsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hoj@edc.dk28 21 21 1175 69 38 22EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde