Villa fra EDC

Ahornvej 22

7361 Ejstrupholm

1.045.000 kr.

4/3 rum, 131 m²
Åbent hus med tilmelding 3. maj 9:00 - 16:00

Regulær etplansvilla på lukket og tryg vænge

Så er vi klar til at byde jer indenfor i denne hyggelige etplansvilla med 3 soverum, velbeliggende på lukket vænge i trygge omgivelser.
Skal familien flytte til Ejstrupholm? - så har vi nu en etplansvilla beliggende på Ahornvej. Villaen er opført i 1979 og er på 131 kvm. bolig. Gulflammet ydermur med betontagsten fra 2005. Yderst velbeliggende på rolig lukket vænge, hvor børnene trygt kan lege da der ikke kommer andet end den trafik der hører naturligt til i kvarteret. Grunden er på 893 kvm. og har en dejlig have med ugenert terrasse med udgang fra stuen.
Villaen er indrettet med en soveafdeling i hver ende af villaen med egen adgang. Man vil naturligt møde ejendommens baggang/bryggers som det første når man træder ind i villaen. Herfra er der adgang til to gode værelser – begge med træloft og fast skab. Ligeledes er der badeværelse i tilknytning til denne afdeling – her med bruseniche. Klinkegulv med varme, fliser på vægge og opsat træloft. Den store baggang er med klinkegulv med varme og opsat træloft. Opgang til loftet. Monteret med skabe samt bordplads med vask indrettet. Fra gang er der indgang til køkken som er i åben forbindelse til vinkelstuen. Køkkenet er med gra­nit­bord­pla­de og monteret med hårde hvidevarer. Dejlig vinkelstue med spiseplads i forbindelse med køkkenet og ellers opholdsstue i resten. Udgang til terrassen. Forgang med træloft og herfra adgang til badeværelse med klinkegulv med varme og opsat træloft samt fliser på vægge. Skabs­ar­ran­ge­ment med vask samt bruseniche. Soveværelse med stor skabsvæg – opsat træloft.
Villaen er som nævnt opdelt med en soveafdeling i hver ende af villaen, således de lidt større børn evt. kan få en separat afdeling og mor og far kan få lidt ro i den anden ende.
Du får altså her en meget funktionel villa for børnefamilien med 2 børn.

Ejstrupholm er en rigtig aktiv by med stærke fællesskaber omkring skole, hal og forskellige foreninger, herunder sport, kreativitet, sang og m.m. Byen ligger i god køreafstand til flere driftige omegnsbyer, blandt andet Brande, Ikast, Herning, Silkeborg og Billund, så der er gode muligheder for pendlere. Ejstrupholm er smukt beliggende i det midtjyske ved Ejstrup Sø med masser af mulighed for gåture i naturen omkring Ejstrupholm, bla. med hjertestien samt det utrolige smukke Anlæg, men også nær både Nørlund og Gludsted Plantager. ” Anlægget ” ved Hallen med stor legeplads, boldplads, træ­nings­fa­ci­li­te­ter og ikke mindst i umiddelbar tilknytning til byens stadions som ligger lige ned til Ejstrup Sø. I Ejstrupholm er der mulighed for dag­lig­va­re­ind­køb, og der er flere andre butikker og handlende i byen. Ejstrupholm Skole går op til 9. klasse og der er SFO mulighed. Derudover nyere børnehave med mulighed for vug­ge­stu­e­plad­ser. Så alt i alt, en by med in­fra­struk­tu­ren på plads, og en by som er tryg at bo i og vokse op i.
Se nærmere her:

Ejstrupholm – Hjemmesiden for alle i Ejstrupholm og omegn

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87602187
Boligareal
131 m²
Vægtet areal
134 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
893 m²
Antal etager
1
Byggeår
1979
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.268 kr.
Pris/m²
7.799 kr.
Pris
1.045.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
199 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
55.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.008 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.801 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26