Villa fra EDC

Hjøllundvej 21, Gludsted

7361 Ejstrupholm

5/3 rum, 174 m²
Købsaftale underskrevet

Etplansvilla i aktiv landsby med skole, børnehave, SFO og indkøb - stor grund på 3.850 kvm.

- med tilhørende udhus/værksted på 98 kvm. beliggende på stort grundareal med adgang fra Hjøllundvej, ligeledes plads til familiens udeliv hvor børnenes legeredskaber, shelter, bålplads, fodboldspil m.m. kan udleves. Eller eventuel indretning af keramik værksted, eller anden hobbyformål. Masser af plads er i hvert fald nøgleordet for dette køb.
Sætter I samtidig pris på masser af om­kring­lig­gen­de skøn natur, et roligt men nærværende landsbysamfund hvor der ikke er langt til flere om­kring­lig­gen­de større byer. Så kan I her få en rummelig etplansvilla på 174 kvm. fra 1970 i et overkommeligt prisniveau, hvor der evt. er økonomisk råderum til renovering.

Villaens planløsning:
Fyrrum/bryggers med klinkegulv – her er oliefyr placeret. Gæstetoilet med træloft. Rummeligt spisekøkken med kogeø og fast bænk med spiseplads lige ved vindue, så man kan følge med i dagen udenfor. Værelse med træloft med adgang fra køkken. Fordelergang med indbygget garderobeskabe. Herfra adgang til værelse med indbyggede skabe, soveværelse med skabsvæg samt stort badeværelse med stor bruseniche med høj kant, klinkegulv med varme, fliser på vægge samt toilet og bidet. Fra køkken er der adgang til stor vinkelstue med udgang til overdækket terrasse samt videre adgang til tilbygget stue med træloft og klinkegulv. Masser af stueplads, hvor man evt. Kunne omforandre den sidste stue til soveværelse såfremt der var mere brug for 3 børneværelser.
Til villaen hører endvidere carport på 40 kvm. med indbygget redskabsrum.

Oplysninger:
Opvarmning sker via oliefyr. Sælger oplyser, at olietanken er nedgravet, og sælger er ved at fremskaffe dokumentation for årstal for olietank.
Det kan oplyses, at gulvvarmen i tilbygget stue mod vest, kører på el og at opvarmning i øvrigt er via elradiatorer.
Grunden er på i alt 3.850 kvm. Beliggende i landzone, hvor der ikke er udarbejdet lokalplan. Det vil derfor kræve en landzo­ne­til­la­del­se at udstykke grunden til selvstændig bebyggelse. Jf. Teg­nings­ma­te­ri­a­le fra kommunen kan oplyses, at der også er stikledning til kloak og regnvand på den del af grunden hvor det store udhus på 98 kvm. er beliggende.
Ejendommens parcelhus er tilkoblet byvand og offentlig kloakering – jf. Teg­nings­ma­te­ri­a­le fra kommunen af den 31. marts 2003 fremgår, at overfladevand er adskilt fra spildevand. Ved carporten er overfladevand koblet sammen med naboen i nr. 23. Køber er oplyst om, at ejendommen er et dødsbo, hvorfor yderligere redegørelse omkring regnvand og spildevand ikke kan fremskaffes. Køber overtager forholdet som det er og forefindes.
Der henvises til, at ejendommens eneste servitut af den 31.08.1989 angående tilladelse til brug af bygning til værksted, kun er gældende for den person der er nævnt i servitutten. Servitutten er gældende for ejere af ejendommen, hvorfor sælger i forbindelse med handlen sørger for at servitutten aflyses ejendommens tingbog.

Området:
Villaen er beliggende i en mindre landsby, som er en yderst velfungerende og meget aktiv samt driftig landsby, hvor der både findes friskole med tilhørende børnehave samt SFO – i øvrigt i kort gåafstand fra villaen. Derudover dagplejere, købmand og et godt aktivt foreningsliv, med noget for enhver smag. I området findes dejligt naturområde tæt ved Gludsted Plantage, hvor der er afmærkede gå/løberuter samt mo­un­tain­bi­ke­ru­ter, og hvor der i aftenstunden er stor mulighed for at møde/se store flokke af kronvildt.

Afstande til om­kring­lig­gen­de større byer:
6 km. fra Ejstrupholm, hvor der er gode ind­købs­mu­lig­he­der samt ligeledes offentlig skole m.m. Der går skolebus fra Gludsted til Ejstrupholm. Ca. 10 km. fra Nr. Snede, 17 km. fra Ikast, 19 km. fra Brande, 28 km. fra Herning samt 23 km. fra Silkeborg. Der er kort afstand til motorvej der fører en til Brande og Vejle samt Herning, Silkeborg og Århus. Det giver gode muligheder for bosætning på landet, når der er så gode muligheder for at blive ført til mange byer med jobmuligheder eller hvor man måske allerede har sit job. Super sted for pendlere.
På www.Gludsted-net.dk kan man læse meget mere om byen, hvor man vil få oplevelsen af en rigtig aktiv lille landsby, som er rar at være en del af.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87602210
Boligareal
174 m²
Vægtet areal
209 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
3.850 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Ombygget
1979
Energimærke
F
Liggetid
126 dage

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26