Villa fra EDC

Stationsvej 41

7361 Ejstrupholm

895.000 kr.

4/2 rum, 122 m²
Åbent hus med tilmelding 17. maj 9:00 - 16:00

Flot byvilla som er supervelegnet til førs­te­gangs­kø­ber­ne eller den enlige.

Går du og leder efter en villa der har en fornuftig husleje, ind­flyt­nings­klar og bynær med indkøb og skole i meget kort afstand, ja så er villaen her måske den du leder efter.
Pudset villa i 2 plan opført i 1930 på 122 kvm. bolig, fordelt med 72 i stueplan og 50 kvm. på 1.sal. Herudover garage/værksted på 43 kvm. jf. BBR-ejermeddelelse samt 39 kvm. overdækket areal ligeledes jf. BBR-ejermeddelelse. Villaen er beliggende på dejlig grund som også er overkommelig - 686 kvm. hvor grunden som ligger bag villaen er en skøn oase med anlagt have med bålplads samt skønne hyggekroge og overdækkede arealer til de sene aftener. En virkelig hyggelig villa hvor udenoms­a­re­a­ler­ne også bare er så imødekommende og meget funktionelle til familiens gøremål.
Villaen er indrettet på følgende måde:
Du træder ind i villaens forgang med klinkegulv med træloft, og føres videre ind til stort åben alrum/stue og køkken – hjertet af villaen og her hvor familielivet foregår. Alrum/stue er med klinkegulv med gulvvarme. Flot HTH køkken med monterede hårde hvidvarer. Baggang med klinkegulv med dels adgang til badeværelse og dels udgang til den overdækkede terrasse. Pænt badeværelse med bruseniche med fliser på vægge, væghængt toilet, håndklædetørre og lille skabs­ar­ran­ge­ment med håndvask. Den overdækkede terrasse er med troldtekt loft med indbyggede spots. Fra stuen er der adgang til godt stort værelse med skabsplads. Der er også fra stue opgang til 1.salen som er indrettet med stor flot stue med synlige bjælker og velux skråvinduer – lagt med fyrtræsgulv. Soveværelse med synlige bjælker og fyrtræsgulv.

Området:
Ejstrupholm er en rigtig aktiv by med stærke fællesskaber omkring skole, hal og forskellige foreninger, herunder sport, kreativitet, sang og m.m. Byen ligger i god køreafstand til flere driftige omegnsbyer, blandt andet Brande, Ikast, Herning, Silkeborg og Billund, så der er gode muligheder for pendlere. Ejstrupholm er smukt beliggende i det midtjyske ved Ejstrup Sø med masser af mulighed for gåture i naturen omkring Ejstrupholm, bla. med hjertestien samt det utrolige smukke Anlæg, men også nær både Nørlund og Gludsted Plantager. ” Anlægget ” ved Hallen med stor legeplads, boldplads, træ­nings­fa­ci­li­te­ter og ikke mindst i umiddelbar tilknytning til byens stadions som ligger lige ned til Ejstrup Sø. I Ejstrupholm er der mulighed for dag­lig­va­re­ind­køb, og der er flere andre butikker og handlende i byen. Ejstrupholm Skole går op til 9. klasse og der er SFO mulighed. Derudover nyere børnehave med mulighed for vug­ge­stu­e­plad­ser. Så alt i alt, en by med in­fra­struk­tu­ren på plads, og en by som er tryg at bo i og vokse op i.
Se nærmere her:

Ejstrupholm – Hjemmesiden for alle i Ejstrupholm og omegn

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87602137
Boligareal
122 m²
Vægtet areal
128 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
686 m²
Antal etager
2
Byggeår
1930
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.207 kr.
Pris/m²
6.992 kr.
Pris
895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-10,00 %
Liggetid
269 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
45.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.200 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.155 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26