Villa fra EDC

Bannestrupparken 24, Tvis

7500 Holstebro

5/4 rum, 134 m²
Solgt

Pænt moderniseret familievilla i attraktivt kvarter

I det velfungerende og aktive lokalsamfund, Tvis, finder I denne pænt moderniserede familievilla opført i rødbrune mursten. En velindrettet og vedligeholdt 1-plans villa, som opfylder alle ønsker til familielivet. Villaen er attraktivt beliggende på aflukket vej i efterspurgt villakvarter centralt i Tvis, hvor der kort afstand til skole, indkøb og alle byens andre faciliteter.
Boligen består af lyst bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, køkken med mulighed for spiseplads og lyse køk­ke­n­e­le­men­ter fra Tvis-køkkenet, stue med plads til både spisebord og so­faar­ran­ge­ment, hele 4 værelser, badeværelse og gæstetoilet.
Dertil hører også velfungerende udestue med adgang til den sydvestvendte have. Udestuen forlænger stuen og gør det muligt at få fornemmelsen af udeliv i en større del af året her.

Stuen er hjemmets naturlige om­drej­nings­punkt, og det rummelige miljø lader sig uden problemer indrette med spisebordet og sofaen. Brændeovnen tilfører stemning og varme i de kolde måneder.
Køkkenet præsenterer sig fint og funktionelt med lyse elementer, der er opsat i en vinkelform, så I får en god arbejdsflade til madlavningen, og hvor der desuden er skabsvæg med køleskab og indbygget ovn. I kan desuden med fordel arrangere en mindre spisesektion. Senest er tidligere adgang til for­de­lings­gan­gen afblændet for at skabe mere moderne indretning i boligen.
Badeværelse og gæstetoilet er renoveret i 2012, og fremstår med moderne sorte klinker, vandskurede vægge og lyse elementer. Boligen er løbende vedligeholdt med bl.a. vinduer og døre fra 2009, moderne farver på væggene, hvide fyldningsdøre og ask-finer på gulvet i køkken, stue og fordelingsgang.

Solskinsdagene kan nydes i den dejlige, aflukkede have, som omkranses af hæk, så jeres udeliv kommer til at foregå i ugenerede omgivelser på villavejen.

Carporten med redskabsrum i forlængelse giver god plads til haveredskaber og hob­by­ak­ti­vi­te­ter­ne.

Tvis by har et meget aktivt lokalmiljø, der både kan tilbyde lokale ind­købs­mu­lig­he­der, tankstation, skole, dagtilbud samt idrætshal med mange faciliteter, som alt sammen nås inden for overkommelig gåafstand. Omkring byen er et skønt naturmiljø med skov og land, som også gør dette område til en populær oplandsby.
Omkring ti minutters kørsel finder vi endnu flere tilbud i Holstebro, og motorvejen mod Herning er ligeledes let tilgængelig.

Kontakt EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Holstebro (59.016 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.605 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.813 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.894 kr./md.
Antal folkeskoler
14
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
71104989
Boligareal
134 m²
Vægtet areal
141 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
828 m²
Antal etager
1
Byggeår
1978
Energimærke
D
Liggetid
405 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00