Villa fra EDC

Algade 24, Ramme

7620 Lemvig

250.000 kr.

7/5 rum, 146 m²

Charmerende og klassisk villa – bliv husejer for få penge

Normalt er det svært at blive husejer for den nette sum af 250.000 kroner, og det vil ganske givet kræve lidt knofedt at gøre denne villa ind­flyt­nings­klar. Til gengæld kan du sætte dit eget præg på boligen – uanset om det bliver dig selv eller dine eventuelle lejere, der får glæde af indsatsen. Charmen kan man heller ikke tage fra huset, som præsenterer sig i en klassisk stil og ligger centralt i Ramme med gåafstand til det meste.

1926 var et år, hvor vandene begyndte at skille. Den funktionelle arkitektur vandt indpas med sine kubeformede byggerier, men den flotte, traditionelle mu­rer­mester­stil stod stadig stærkt. Du må selv vurdere, hvilken filosofi der viste sig mest lang­tids­hold­bar, men faktum er, at huse som denne står uden for døgnfluer og tendenser. Du får her en ejendom, som aldrig bliver umoderne. Man kommer nemlig langt med røde mur­stens­fa­ca­der og halvvalmet tag, og med sin lille sadeltagskvist præsenterer huset sig fuldkommen symmetrisk og afbalanceret mod vejen.

Formelt rummer boligen 146 m², og da tagetagen kun er delvist inddraget, er der yderligere kvadratmeter at hente. Derudover er boligen faktisk meget fornuftigt disponeret, og med en ensartet rumstørrelse på tværs af værelser og stuer er flek­si­bi­li­te­ten også til at få øje på. I stueplan har du således et enkelt værelse og to stuer, mens køkkenet ligger separat. Vil du etablere et decideret køkken-alrum, er der mange måder at løse opgaven på, men sikkert er det, at du sagtens kan nå i mål. Ind­gangs­par­ti­et er stort, og derudover byder stueplan på et bryggers og et badeværelse med lyse klinker på gulv og vægge. Omvendt står førstesalen i privatlivets tegn, for hele etagen er udnyttet til værelser. Fire af slagsen får du, og allerede i dag er der god plads til opbevaring i skunken.

I bunden af indkørslen finder du en garage på 32 m², mens den dejlige baghave er ugeneret og anlagt med bede, rand­be­plant­ning og terrasser. Vil du have frisk frugt og grønt, får du desuden et drivhus til formålet.

Ramme er en hyggelig landsby, med et godt sammenhold mellem indbyggerne, og flere by arrangementer i løbet af året. Byen har endvidere skole og et velfungerende foreningsliv for alle aldre både sommer og vinter. Der er et fint samarbejde med de om­kring­lig­gen­de landsbyer i foreningsregi.

Dag­in­sti­tu­tion­s­til­bud finder man i nabobyen Lomborg som ligger to minutters kørsel fra Ramme. Der er endvidere cykelsti mellem de to byer.

Byen er med i by­for­ny­el­ses­pro­jekt og man er i 2019 ved at lave flere grønne områder, og et oplagt sted at samles både ung og gammel.
Området omkring byen byder på både skov og vand, da du har kort afstand til både Vesterhavet samt Klosterheden, der året rundt byder på skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser.

Der er en lokal købmandsbutik.

Der er under 7 kilometer til Vesterhavet og 10 kilometer til Lemvig som er en velfungerende og hyggelig handelsby med et charmerende havnemiljø der især om sommeren sommer af liv.

Vi byder jer velkommen til Algade, velkommen til Ramme og velkommen til at kontakte EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105311
Boligareal
146 m²
Vægtet areal
160 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
867 m²
Antal etager
1
Byggeår
1926
Energimærke
F
Ejerudgifter pr. md.
1.204 kr.
Pris/m²
1.563 kr.
Pris
250.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-21,00 %
Liggetid
309 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.424 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.131 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00