Villa fra EDC

Fjaltringbyvej 4, Fjaltring

7620 Lemvig

995.000 kr.

5/4 rum, 155 m²

Flot stand og mange muligheder – stor villa med endnu større bonusbygning Mulighed for udstykning

Med sin lyse, hyggelige og ensartede stil er denne villa i Fjaltring nem at finde sig til rette i. Boligen henvender sig til mange forskellige købere, og med 155 m² bolig samt 175 m² i en højloftet bonusbygning stiller ejendommen alle døre på klem. Dertil får I en stor grund med mulighed for udstykning samt udsigt til klitterne og Vesterhavet oppe fra terrassen i haven.

Ejendommen er oprindeligt fra 1880, og selvom der er sket meget med huset siden, er det stadig en flot, præsentabel og klassisk villa, der møder jer på adressen. Vinduerne er skiftet løbende, og de to hoveddøre er fra 2020. Med både luft-til-vand- og luft-til-luft-varmepumpe har I en fordelagtig varmeøkonomi, og huset kan bryste sig af et flot energimærke C.

Inden døre byder boligen på fire værelser, og de to badeværelser er begge moderne og nydelige, hvoraf det ene har både bruseniche og et mindre badekar. Køkkenet har pæne, hvide fyldningslåger og spiseplads, og i åben forbindelse hertil ligger stuen, som har brændeovn og udgang til haven. Endelig er det værd at bemærke, at der i baggangen går trappe til et stort loftrum, som i princippet kan udnyttes, hvis I har behov for yderligere plads. Allerede nu får I dog en flot og rummelig bolig, som I frit kan vælge at bruge som helårsbolig eller sommerhus.

Har I større ambitioner end de fleste, hjælper udhusbygningen jer med at indfri dem. Pladsen er gavmild, og det højloftede lokale er oplagt som gildesal, kreativt værksted eller hobbyrum. I kan også sagtens indrette en butik eller et lille galleri. Udenfor får I en stor grund på knap 3.000 m², som byder på en ugeneret baghave med driv­hus­pavil­lon samt læhegn og masser af frodig beplantning.

I Fjaltring er der lys i vinduerne hele året. De fleste huse benyttes som helårshuse, og som­mer­hu­se­jer­ne er så glade for stedet, at de er der næsten hele tiden.

Fjaltring er kendt som Lemvig Kommunes kulturelle højborg. Her ligger Kulturcentret Tuskær, med kunst­ud­stil­lin­ger, foredrag, kurser og koncerter. Centrets køkken har guldmærket for økologisk mad. Mange kunstnere har bosat sig Fjaltring. I Fjaltring er der en bred vifte af foreninger som varetager alt det folkelige arbejde og de mange muligheder, som gamle og nye beboere kan deltage i.

Her er friskole, børnehus, købmand, Forsamlingshus, Gæstehus/ Vandrerhjem, som alt sammen ejes og drives af Fjaltrings beboere. Overfor købmanden har beboerne overtaget en gammel gård, som nu drives som beboerhus med en lang række aktiviteter. Man kan også blive en del af kon­tor­fæl­les­ska­bet "cowor­kfjal­tring" hvor man kan leje sig ind i kortere eller længere perioder.

I Fjaltring lægger man vægt på, at tilflyttere får mulighed for at deltage i
aktiviteterne, hvis de har lyst. I vinterhalvåret bliver der arrangeret fællesspisning på skolen en gang om måneden. Hver fredag er er der ef­ter­mid­dagsca­fe, hvor alle er velkomne, og i Beboerhuset bliver der afholdt en lang række møder, foredrag og filmaftener. For­sam­lings­hu­set afholder hvert år lokalrevy. Den årlige græskar- og ka­ge­bag­nings­kon­kur­ren­ce er ligesom Sankt Hansaften på stranden og Open by Night ved købmanden store tilløbsstykker.

Badestranden ved Høfde Q er vidt berømt og området er ved at udvikle sig til et nyt centrum for surfere af alle slags. De nærliggende skrænter ved Bovbjerg er meget benyttede af hanggliderne. Her er rige muligheder for både at vandre og cykle væk fra den normale trafik og beboerne har anlagt et netværk af trampestier, som blandt andet benyttes som sikre skoleveje.

Kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105512
Boligareal
155 m²
Vægtet areal
199 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
2.996 m²
Antal etager
1
Byggeår
1880
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.421 kr.
Pris/m²
5.000 kr.
Pris
995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
51 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.735 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.552 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00