Villa fra EDC

Godsbanevej 14

7620 Lemvig

449.000 kr.

4/3 rum, 125 m²

Villa med fleksibel indretning og central adresse – mulighed for god investering

I forhold til byens generelle salgspriser ligger denne villa i Lemvig i et meget attraktivt prisleje. Villaen har en fornuftig beliggenhed, så I får gåafstand til det meste af byen. Omvendt kan ejendommen også vække interessen hos den fornuftige investor, som med relativt enkle midler kan omdanne huset til to velfungerende enheder.

Der kan dermed ikke være tvivl om, at ejendommen har en bred appel. Fra hoveddøren tæller I cirka 100 trin til perronen på Lemvig Station, og foruden togdriften går der også rutebiler til både Holstebro og Struer. Bliver I inden for byskiltet, kan I til gengæld glæde jer over ganske kort gåafstand til et væld af daglige fornødenheder.

Villaen er en pæn, ældre sag fra år 1900, og ejendommen tæller desuden en stor garage med mulighed for værksted. En række hyggelige uderum følger også med, og da huset ligger forrest på matriklen, finder I langt størstedelen af pladsen i den ugenerede baghave. Her møder I alt fra små terrasser til drivhus og flotte bede – præcis hvad en skøn villahave skal byde på.

Den indvendige bolig tilbyder mange mulige veje at gå. I kan sagtens få glæde af indretningen, som den er, men kreative planlæggere vil formentlig gribe chancen for at opgradere rumfordelingen. De 125 m² fordeler sig i to etager, og med to ind­gangs­par­ti­er kan afdelingerne nemt adskilles. Stueplan byder på et enkelt værelse, en stor stue samt køkken med spiseplads. I finder også to badeværelser og et bryggers, mens første sal er indrettet med to værelser, en lille stue og et køkken. Der er brændeovn i stuen, men boligen opvarmes primært med fjernvarme.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Vores telefonnummer er 96 63 40 00. Tøv ikke med at kontakte EDC Lemvig for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105523
Boligareal
125 m²
Vægtet areal
134 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
827 m²
Antal etager
1
Byggeår
1900
Energimærke
F
Ejerudgifter pr. md.
1.397 kr.
Pris/m²
3.351 kr.
Pris
449.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
166 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.815 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.198 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00