Villa fra EDC

Knakkervej 3, Vandborg

7620 Lemvig

1.095.000 kr.

3/2 rum, 194 m²

Større ejendom incl. god værk­steds­byg­ning på 855 kvm

Har du drømmen om at have familien tæt på dit firma eller blot en pladskrævende hobby, så er Knakkervej 1-3 helt optimalt for dig. Lige ved siden af den private bolig har du den solide og isolerede garagebygning med 3 store haller, el-porte, lager, kontor, kantine- og om­klæd­nings­fa­ci­li­te­ter. Alt dette gør det nemt for dig at starte egen virksomhed i billige værk­steds­byg­nin­ger. Bygningen kan opvarmes via oliefyr. Mulighederne er mange i dette værksted, og foruden denne får du en fin renoveret, og velindrettet privat bolig med masser af plads. Størstedelen af erhvervsdelen er udlejet til en mangeårig stabil lejer, med en fast lejeindtægt på ca. 60 000 årlig. Der er mulighed for at overtage lejer, såfremt at køber ønsker dette. Ejendommen er desuden oplagt til et lille hestehold, da den ene hal allerede bruges til dette formål i dag.

Beboelsen er indrettet med entré med opgang til 1. salen, mindre depotrum, nedgang til kælderen, pænt køkken i lyse elementer, som ligger i åben forbindelse til et stort alrum med rigtig god spiseplads. Det store køkken/alrum/stue vil helt naturlig blive familiens samlingspunkt, og hér er brændeovnen også placeret som et rigtigt fint supplement til pille fyret.
I stueplan er der opsat nye troldtekt lofter, der er vandskuret vægge, nyt ledningsnet og isoleret eta­ge­ad­skil­lel­se til 1. sal.

I stueplan finder du et enkelt værelse samt stue, der har udgang til en sydvendt terrasse. Ved siden af værelset ligger desuden toilet med pænt inventar. 1. salen står som et åbent rum med et godt badeværelse med gulvvarme og muret bruseniche og et værelse i den ene ende. Derudover er der mange muligheder hvor du selv kan indrette disse kvadratmeter til værelse, ekstra stue, eller noget helt andet, der lige præcis opfylder det, du går og drømmer om.

Fra 1.salen har du et flot kig til det bakkede landskab i området med Vesterhavet i baggrunden.
Kælder indeholder depotrum, praktisk vaskerum og fyrrum. Der er fra kælderen udgang til haven. Bagved huset ligger en dejlig ugeneret have omkranset af træer.

Ejendommen er beliggende i den lille hyggelige landsby Vandborg, hvor indbyggerne har et rigtig godt fællesskab med flere årlige arrangementer i fælleshuset eller i "Vandborg fælled", som er et grønt areal med shelters, bålplads og plads til hygge i naturen.
Få kilometer fra grunden har du Vesterhavet som byder på nogle af Danmarks bedste badestrande med blåt flag.

Vandborg ligger tæt på Klinkby, hvor Klinkby Alt-i-et både har hal, skole, SFO, daginstitution (0-6 år), og flere foreninger holder til i nævnte lokaler - Det hele ligger i forbindelse med hinanden, så det er nemt ift. børn, fri­tidsak­ti­vi­te­ter mv. for alle aldre. Der er flere lokale arrangementer hvert år - blandt andet fællesspisning, julefrokost, revy mv., hvor der til alle arrangementer er god opbakning fra den lokale befolkning.

Er du interesseret i en uforpligtende fremvisning i denne bolig med tilhørende værksted så giv os et kald allerede i dag ved EDC Lemvig på tlf. 96634000.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105410
Boligareal
194 m²
Kælder
112 m²
Vægtet areal
235 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
6.402 m²
Antal etager
2
Byggeår
1948
Ombygget
1993
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
1.548 kr.
Pris/m²
4.660 kr.
Pris
1.095.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
44 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
55.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.307 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.007 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00