Villa fra EDC

Skovvej 18

7620 Lemvig

965.000 kr.

4/3 rum, 113 m²

Lys etplansvilla for enden af lukket vej

En etplansvilla som denne er et godt bud på en bolig, der sagtens kan rumme såvel den moderne børnefamilie som en enlig eller et par, som ønsker en ugeneret bolig. Her får man en velindrettet villa med en fin kombination af opdateret inventar og originale detaljer. I finder villaen for enden af en lukket stikvej i et roligt kvarter i Lemvig.

Villaen er opført i 1966, og de 113 m² bolig ligger på en 612 m² stor grund. Der er opført carport og ved siden af en muret garage, som p.t. har isat almindelig dør og benyttes til opbevaring af haveredskaber og lignende. Rummet er også velegnet til hobbyformål.

Man træder ind i en rummelig og lys entré og lige indenfor er bryggerset placeret på højre hånd. Bryggerset fremstår lyst med hvidmalede for­ram­me­e­le­men­ter med originale greb, god bordplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Villaen er opvarmet med fjernvarme.

Længere inde finder I soveværelse, to værelser samt et lille kontor i åben forbindelse med for­de­lings­gan­gen. Her ligger også badeværelset med hvide vægklinker, terrazogulv og ophængt bruser. Der forefindes tillige badekar. Det moderne køkken fremstår stilrent med grebsfri, hvide elementer og masser af skabsplads. Mørke bordplader skaber en flot kontrast til det lyse og åbne indtryk.

Villaen har en stor stue med suverænt lysindfald. Fra stuen er der adgang til den skønne træterrasse, der ligger syd-vestvendt, så der er mulighed for at nyde solen det meste af dagen. Den øverste del af haven er omgivet af stakit og den nederste af store træer, hvilket gør haven ganske ugeneret.

Villaen ligger i gåafstand fra såvel bymidte med alle ind­købs­mu­lig­he­der, som skole, børnehave og stationen.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakker, dale og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte Klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter - Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 paddle-tennishaller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt - En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kræser for det nære og trygge miljø.

Kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105707
Boligareal
113 m²
Vægtet areal
113 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
612 m²
Antal etager
1
Byggeår
1966
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
1.164 kr.
Pris/m²
8.540 kr.
Pris
965.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
36 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.592 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.440 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00