Villa fra EDC

Fårevej 116, Bøvling

7650 Bøvlingbjerg

8/7 rum, 238 m²
Solgt

Naturskønne omgivelser, cykelafstand til by - Lige til at flytte ind i

Kun 1,5 km fra byen Bøvlingbjerg finder I denne charmerende landejendom.
Ejendommen fremstår absolut præsentabel, og det er ikke svært at se at bygningerne er i en fin stand både ude og inde - lige til at flytte ind i.
I kommer til at bo i naturskønne omgivelser, og samtidig er der ikke langt til hverken friskole, bør­ne­in­sti­tu­tion, tankstation, dagligvarekøb og alt hvad du har brug for i din hverdag.
Hvis I er en aktiv børnefamilie, er det nemt for de lidt større børn at cykle til fri­tidsak­ti­vi­te­ter osv.
Helt unik ved denne ejendom er ikke kun omgivelserne, men især de mange kvadratmeter bolig. Hele 238 af slagsen fordelt med mange værelser både i stueetagen og 1. sal. På 1. salen kan I gå ud på en fin altan med god udsyn og hérfra kan solen nydes det meste af dagen.
Udover de mange værelser få I et rummeligt køkken, hvor det er hyggeligt og nærværende at samles om det lange køkkenbord, og ønsker du endnu mere luft og rum kan de åbnes op ind i værelset ved siden af.
Ved siden af køkkenet er stuen, som med sine charmerende og synlige bjælker nærmest er lidt opdelt i to rum. En dejlig lys stue med flot nyt trægulv i spi­se­af­de­lin­gen, og en rigtig hyggelig sofaafdeling med natursten, gulvvarme og brændeovn.
I forhold til gulvvarme er dette i bryggers, som nævnt før i en del af stuen, badeværelse, halvdelen af kontoret samt klargjort til at tilføje det i køkken.
Hele underetaget er renoveret med nye gulvør på samme tid (2020)
Grundet de mange kvadratmeter fordelt på 2 plan giver huset mange muligheder uanset om I har store eller små børn. Mens de er små er der masser af plads i stueetagen, men jo ældre børnene bliver er der rig mulighed for at de kan få deres egen afdeling på 1. sal.
Sælger har løbende renoveret ejendommen og hér kan der blandt andet nævnes en nyrenoveret gavl i 2021 (sydvendt), terrasse er lagt om i 2019 og én af de større økonomiske poster har været at lave dræn i 2020 på grunden. Dette leder overflade vand væk fra bygningerne som tidligere var et problem, men ikke længere siden dette er blevet lavet.
Udover den store beboelse er der endnu flere kvadratmeter i udebygninger. Tættestog mest praktisk i forbindelse med huset ligger ladebygning med dobbelt garageplads samt gildesal.
Og i den store hal i baghaven, er der ikke kun plads til stort værksted. I kan også sagtens have mindre dyrehold, eller blot udnytte den store loftshøjde til anden pladskrævende hobby mm.
Grunden er stor, og allerede fint etableret med hyggelige rum og beplantning samt læbælte der er med til at skærme for vinden.
Uanset om I ønsker at have lidt dyr gående som nuværende ejer, eller I drømmer om områdets største køkkenhave eller bare længes efter et sted med ro, natur og god plads, så er Fårevej nem at overtage. Meget er allerede gjort klar til at føre drømmen om et etableret landsted ud i livet, og der skal ikke bruges mange penge på store renoveringer. Hér kan I blot "bygge" videre og udnytte alle de muligheder som stedet har i forvejen.
Bøvling er en aktiv by, og består af et hyggeligt lokalsamfund med ildsjæle, der står for diverse arrangementer og tiltag rundt i byen året rundt - Ikke kun i foreningsregi men også igennem en borgerforening, som er med til at samle lo­kal­be­folk­nin­gen. Byen har flere kendte kunstere der er med til at sætte Bøvling på danmarkskortet, og med naturen lige omkring jer, en populær efterskole lige midt i byen, lokale virksomheder og et rigt foreningsliv, så er Bøvling et rigtigt dejligt sted at bo for alle aldre.
Ring til EDC Lemvig og bestil en uforpligtende fremvisning på tlf. 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104634
Boligareal
238 m²
Vægtet areal
255 m²
Rum/værelser
8/7
Grundareal
15.215 m²
Antal etager
2
Byggeår
1827
Ombygget
1977
Energimærke
F
Liggetid
576 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00