Villa fra EDC

Anholtvej 5A

7680 Thyborøn

650.000 kr.

6/5 rum, 183 m²

Stor et plans villa på rolig villavej - 5 værelser

Hér på Anholtvej 5A er du tæt på alt hvad du har brug for i din hverdag. For den aktive børnefamilie får du i dette hus både masser af plads, og ligger i gå- og cykelafstand til både skole, hal, havn, indkøb mm. Alt sammen med til at spare kilometer i bilen, og gøre det nemt og fleksibelt i hverdagen.
De mange kvadratmeter i huset er fordelt i en rigtig fin planløsning, og der er optimale muligheder for at have plads til den store børneflok, eller udnytte at du kan lægge værelser sammen, og få endnu større og lyse rum.
Køkken og stue ligger lige ved siden af hinanden, og gør det muligt at åbne yderligere op, hvorved I kan skabe et stort fællesrum med stue og køkken alrum i ét med gennemgående lys. Køkken har fået en opdatering hér i 2022 med maling af låger.
I alt 5 værelser får du i en afdeling for sig selv med både stort badeværelse og ekstra toilet. Den lille entré kan man fint benytte som ekstra indgang, men kunne også lave den om til en lys kontorplads ved at sløjfe døren og sætte et stort gulv til loft vindue i.
Fra den store stue er der udgang til udestue, som kan være med til at forlænge udelivet i det tidlige forår og hen på sensommeren.
Med denne villa kommer du ikke til at mangle kvadratmeter og rammerne er på alle måder perfekte at bygge videre på, hvis du ønsker at opdatere stil og stand i samtlige rum, og skabe en endnu mere moderne og tidssvarende villa på en god beliggenhed.
Haven ligger endvidere også helt perfekt ift. sol og læ. I den lille krog mellem udestue og garagebygning er du ikke kun ugeneret, men har også læ for vestenvinden og sol gennem det meste af dagen.
God op­be­va­rings­plads i garagen.
Vinduer er skiftet og ved­li­ge­hol­del­ses­fri – Og hvis du går all in i en renovering, kunne I skabe et helt andet udtryk på huset ved evt. at pudse facaden og evt. anden farve på taget.
Mulighederne er mange – Og rammerne får I allerede fra start.
Huset ligger for enden af en lille stikvej, som gør det trygt at sende børnene ud og lege.
Thyborøn er en by i udvikling og har sit hyggelige havnemiljø der er fyldt med atmosfære på alle tider af året. Hér mærker man virkelig stemningen og aktiviteten i en moderne fiskerby i fremgang. På havnen finder du flere restauranter, isboder og et velfungerende handelsliv i de mange butikker. Byen værner om både lo­kal­be­folk­ning og turister, og der er mange muligheder for både detailhandel og dag­lig­va­re­ind­køb. Offentlig transport, fri­tids­fa­ci­li­te­ter og skole, samt bør­ne­pas­nings­ord­nin­ger findes også lige i nærheden.

Byen har alt hvad du har behov for i din hverdag - Skole, 0-6 års institution, 'Wærket' (idræts­fa­ci­li­te­ter og svømmehal) og flere museer samt kulturelle steder, der absolut er besøg værd - både ift historie og aktiviteter i og omkring Thyborøn.
Områdets bedste badestrand ligger indenfor en kilometer.

Skal dette hus bliver dit, så ring til EDC Lemvig allerede i dag på tlf. 96634000 og få uforpligtende fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.371 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
28
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.560 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.816 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
17,9

Oplysninger

Sagsnr.
71104521
Boligareal
183 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
980 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
2.122 kr.
Pris/m²
3.403 kr.
Liggetid
405 dage
Pris
650.000 kr.
Prisudvikling
-21 %
Vægtet areal
191 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
35.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.765 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.964 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 8696 63 40 00EDC Lemvig