Villa fra EDC

Godthåbsvej 5

7680 Thyborøn

695.000 kr.

3/2 rum, 119 m²

Mulighed for udstykning af grund til to ekstra matrikler! Opdateret villa tæt på vandet – sydvendt gårdhave

Hvis du gerne vil have meget for pengene – og hvem vil ikke dét – så er dette hus med lej­lig­heds­sta­tus værd at se nærmere på. Først og fremmest er her tale om en flot opdateret bolig, hvor der er foretaget større renoveringer og investeringer i grundhuset. Faktisk mangler der bare lige det sidste, før boligen fremstår fra sin allerbedste side, og da du samtidig finder huset tæt på vandet i Thyborøn, vil ejendommen være en oplagt kandidat til et hyggeligt fritidshus.

Boligen fra 1940 præsenterer sig pænt med hvide vinduespartier i flere fag og rød­stens­fa­ca­der, der er ført helt op til det lave sadeltag. Indenfor venter 119 m² i ét plan, og ud over at størrelsen nærmest rammer standarden for et stort sommerhus, gør det overskuelige omfang sig også godt for enlige og seniorer, der gerne vil drosle ned på vedligehold og havearbejde. Med til huset hører nemlig en nem, ugeneret og sydvendt gårdhave, mens bilen kan parkeres ude på den lille stikvej, som huset i øvrigt ligger for enden af.

Indretningen får det bedste ud af pladsen, og der er prioriteret god plads i alle rum. De to værelser ligger sammen med badeværelset i husets ene ende, og her sørger et lille depotrum også for et praktisk indslag. Det åbne opholdsmiljø er en moderne tilføjelse, som bekommer boligen godt, og køkkenet fremstår indbydende med cremehvide fyld­nings­e­le­men­ter, knophåndtag og rigelig bordplads. Der er endda et par integrerede siddepladser ved køkkenøen, mens de flotte gra­nit­bord­pla­der ikke er til at slide op. I forlængelse af køkkenet finder du boligens entré, som fremstår lige så indbydende og lys som den øvrige bolig.

Med rundt regnet 100 meter til klitterne er det stort set kun dem, der bor i første række til vandet, som kan prale af en kortere afstand. Ejendommen ligger i et fredeligt kvarter tæt på Wærket, som byder på café, kul­tu­rar­ran­ge­men­ter, motionscenter og endda en svømmehal, som udgør et godt supplement til naturens store badebassin. Flere museer giver en masse oplevelser på regnvejrsdage, og blandt andet finder du det hyggeligt dekorerede museum Sneglehuset lidt nede ad Klitvej.

Thyborøn er en spændende fiskerby i udvikling - både i forhold til arbejdspladser og turisme. Udover indkøb, skole, dag­in­sti­tu­tio­ner fra 0-6 år, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, jernbane som offentlig transport m.m. har den især sit hyggelige og dynamiske havnemiljø.

Herudover har Thyborøn en helt unik beliggenhed i storslået natur helt ud til klitrækken og Vesterhavet og samtidig et skønt stykke strandbred ved indsejlingen til Limfjorden, hvor det er trygt at bade og opholde sig med børn.

Thyborøn er i stigende grad blevet en rigtig hyggelig ferieby for både store og små.

Vi uddyber detaljerne ved en fremvisning – kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105308
Boligareal
119 m²
Vægtet areal
119 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.378 m²
Antal etager
1
Byggeår
1940
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.094 kr.
Pris/m²
5.840 kr.
Pris
695.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
321 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
35.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.316 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.375 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00