Villa fra EDC

Ternevej 7

7680 Thyborøn

895.000 kr.

2/1 rum, 78 m²

Velholdt og hyggeligt hus på god beliggenhed - oplagt at benytte som sommerhus

I den populære bydel i Thyborøn, tæt på havnen og én af Danmarks bedste badestrande, kan du nu blive den nye ejer af dette hyggelige hus. Huset må både benyttes til helårsbeboelse og fritidshus, og er oplagt til begge dele.
Huset er velholdt og løbende renoveret.
Boligen er i to plan, hvor stueplan indeholder de registrerede bo­lig­kva­drat­me­ter, og indrettet med entré og mindre gangareal hvorfra der er adgang til stort værelse med skabsplads, lyst køkken, husets ene badeværelse samt dejlig lys og hyggelig vinkelstue med brændeovn lyse gulve og hvidmalet loft.
Fra gangarealet er der trappenedgang til en fin tør og ligeledes istandsat kælder som er godt indrettet med tre store disponible rum, et stort badeværelse med vaskesøjle og bruseniche samt mindre diponiblet rum og fyrrum. Fra kælder er der yderligere en udgang på husets nordside. Huset er ind­flyt­nings­klart og fremstår lyst og venligt.
Haven er nem at holde og fortrinsvist udlagt i græs, og omkranset af stakit hele vejen rundt. Både ved husets sydøst side og i bunden af haven finder du en træterresse, og der er ligeledes opsat et drivhus i haven som medfølger. Der er god læ i haven og helt optimalt vender den imod syd.
Der ligeledes opført et skur, med god plads til opbevaring af haveredskaber, havemøbler og lignende.
Huset opvarmes ved fjernvarme, suppleret med brændeovn som et godt supplement og placeret i stuen.

Thyborøn er en by i udvikling og har sit hyggelige havnemiljø der er fyldt med atmosfære på alle tider af året. Hér mærker man virkelig stemningen og aktiviteten i en moderne fiskerby i fremgang. På havnen finder du flere restauranter, isboder og et velfungerende handelsliv i de mange butikker. Byen værner om både lo­kal­be­folk­ning og turister, og der er mange muligheder for både detailhandel og dag­lig­va­re­ind­køb. Offentlig transport, fri­tids­fa­ci­li­te­ter og skole, samt bør­ne­pas­nings­ord­nin­ger findes også lige i nærheden.
Byen har alt hvad du har behov for i din hverdag - Skole, 0-6 års institution, 'Wærket' (idræts­fa­ci­li­te­ter og svømmehal) og flere museer samt kulturelle steder, der absolut er besøg værd - både ift historie og aktiviteter i og omkring Thyborøn.

Skal dette hus bliver dit, så ring til EDC Lemvig allerede i dag på tlf. 96634000 og få uforpligtende fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 8696 63 40 00EDC Lemvig