Villa fra EDC

Anne Søes Vej 3

7700 Thisted

2.495.000 kr.

5/3 rum, 170 m²
Åbent hus med tilmelding 9. maj 10:00 - 16:00

Arkitekttegnet villa i eftertragtet kvarter tæt på Thisted gågade

Dette smukke hus er perfekt beliggende i et eftertragtet villakvarter midt i Thisted centrum. Med gåafstand til byens livlige gågade er det en drømmebolig for dem, der ønsker at nyde den bekvemme adgang til byens butikker og spisesteder.

Huset er en sand arkitektonisk perle, tegnet med omhu og øje for detaljer. Det byder på en optimal indretning, der både er funktionel og æstetisk tiltalende. Den store sydvendte prydhave er en sand oase med farverige blomsterbede, der springer i blomst i løbet af året. Her kan man nyde solen hele dagen og slappe af på den rummelige terrasse, der indbyder til udendørs spisning, solbadning og hyggelige stunder med familie og venner.

Når du træder ind i huset, bydes du velkommen af en åben hall, der fungerer som et naturligt centrum, hvorfra du kan udforske de forskellige rum i huset. Dette gør det nemt at bevæge sig rundt i hjemmet og giver en følelse af rummelighed.
Køkkenet er hjertet i huset og er designet med moderne be­kvem­me­lig­he­der og stil for øje. Det er let tilgængeligt fra hallen og har en videre adgang til stuen, hvilket skaber en åben og sammenhængende rumoplevelse. Køkkenet er det ideelle sted at tilberede lækre måltider, mens du samtidig kan deltage i samtaler og aktiviteter i stuen. Pejsestuen tilbyder en hyggelig atmosfære, perfekt til afslapning og hyggelige øjeblikke. Tilføjelsen af den store udestue giver ekstra plads til at nyde haven og lyset hele året rundt. Her kan du sidde og læse en bog og nyde morgenkaffen.
Huset byder også på to flotte badeværelser, hvilket er ideelt for en travl husstand. Med fire værelser er der masser af plads til familien eller gæster. Disse værelser kan bruges som soveværelser, kontorer eller hobbyrum efter behov, hvilket giver stor fleksibilitet. Desuden er der et praktisk bryggers til opbevaring og vaskeriarbejde.
Foruden boligarealet på 170 kvadratmeter er der adgang til en god kælder på 58 kvadratmeter, som tilføjer ekstra plads til underholdning og rekreation. Her kan I have et billardbord stående, og der er også et disponibelt rum, der kan tilpasses til jeres behov.

Huset har også en praktisk garage, der giver mulighed for beskyttet parkering af bilen og ekstra op­be­va­rings­plads. Derudover er der overdækning med god plads til de nødvendige haveredskaber, hvilket gør havearbejdet til en leg.

Denne ar­ki­tekt­teg­ne­de villa er en drømmebolig for dem, der søger den perfekte kombination af komfortabelt byliv og idyllisk haveoplevelse. Med sin charme og gode indretning er det et hus, der byder velkommen og inviterer til et skønt liv i Thisted.

Fakta om Thisted (42.989 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.027 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.939 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.014 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
18,6

Oplysninger

Sagsnr.
77103104
Boligareal
170 m²
Kælder
58 m²
Vægtet areal
204 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
700 m²
Antal etager
1
Byggeår
1964
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.584 kr.
Pris/m²
12.230 kr.
Pris
2.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-12,00 %
Liggetid
231 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
125.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.344 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.392 kr.
Læs mere om boliglån

Positive tanker skaber positive resultater

En positiv tankegang medfører en dominoeffekt af gode oplevelser, glæde og lykke. Både for mig, min familie og mine kunder.

Michael Wismann Larsen

Ejendomsmægler, indehaver & MDE

mla@edc.dkEDC Hanne & Hugo Larsen

EDC Hanne & Hugo Larsen

Vestergade 43, 7700 Thisted

771@edc.dk97 92 37 00