Villa fra EDC

Stationsvej 4, Nors

7700 Thisted

1.145.000 kr.

6/5 rum, 153 m²
NU MED FJERNVARME
Åbent hus med tilmelding 16. maj 10:00 - 16:00

Renoveret og centralt placeret i Nors nær indkøb, skole og børnehus - NU MED FJERNVARME!

Velkommen til dette charmerende hus beliggende i den idylliske by Nors. Dette smukt renoverede hjem er en drøm for enhver familie, der søger komfort, funktionalitet og nærhed til be­kvem­me­lig­he­der. Med sine 153 kvadratmeter fordelt på to niveauer tilbyder dette hus masser af plads til alle fa­mi­lie­med­lem­mer.

Det første indtryk, når man træder ind i dette hus, er det lyse og indbydende miljø. Renoveringen har været omhyggeligt udført, og resultatet er imponerende. Den malte trægulv i køkkenet giver en varm og hyggelig atmosfære, der inviterer til kulinariske eventyr. Køkkenet er en drøm for enhver madentusiast og er udstyret med moderne apparater og rigelig op­be­va­rings­plads. En praktisk skydedør forbinder køkkenet til stuen, hvilket skaber en harmonisk og åben atmosfære, der gør det nemt at underholde gæster og holde styr på familiens aktiviteter.

Huset byder også på et smukt renoveret badeværelse, der oser af luksus og stil. Det er blevet omhyggeligt designet med lysspots i loftet, lyse elementer samt praktisk bruseniche, som kan slås ind så den ikke fylder i rummet. Det er det perfekte sted at lade op efter en travl dag eller forkæle sig selv med lidt selvforkælelse.

Med fem rummelige værelser er dette hus perfekt til en voksende familie eller til at imødekomme gæster. Værelserne er indrettet med omtanke og byder på masser af naturligt lys samt nok plads til personlig udfoldelse og privatliv. Den store garage tilbyder rigelig plads til bilen samt opbevaring af værktøj og cykler.

Udenfor huset er der en dejlig havestue, hvor man kan nyde den skønne udsigt over haven og naturen omkring. Det er det perfekte sted at slappe af med en god bog eller nyde en kop kaffe i solskinnet. Haven er velplejet og byder på masser af plads til leg og hyggelige udendørs aktiviteter.

Beliggenheden af dette hus er en af dens største fordele. Det er beliggende i gåafstand til skolen, hvilket er ideelt for familier med børn. Desuden er der nem adgang til idrætshallen, hvilket er perfekt til sport­sen­tu­si­a­ster eller dem, der ønsker at holde sig aktive. Ind­købs­mu­lig­he­der er også lige rundt om hjørnet, hvilket gør det nemt at handle dagligvarer og andre fornødenheder.

Alt i alt er dette hus i Nors et ideelt hjem for enhver familie, der ønsker at bo i et velrenoveret hus med masser af plads, funktionalitet og nærhed til be­kvem­me­lig­he­der. Dette hjem er en oase af komfort og charme og venter bare på at blive oplevet.

Fakta om Thisted (42.989 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.027 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.939 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.014 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
18,6

Oplysninger

Sagsnr.
77103061
Boligareal
153 m²
Kælder
5 m²
Vægtet areal
187 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
875 m²
Antal etager
1
Byggeår
1935
Ombygget
2019
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.265 kr.
Pris/m²
6.123 kr.
Pris
1.145.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
281 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
60.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.002 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.466 kr.
Læs mere om boliglån

Find ikke fejl, find en løsning

For mig er der ingen problemer - kun udfordringer. Alt kan som hovedregel løses med flid og arbejdsomhed.

Peder Kongsgaard

Salg & Vurdering

pko@edc.dkEDC Hanne & Hugo Larsen

EDC Hanne & Hugo Larsen

Vestergade 43, 7700 Thisted

771@edc.dk97 92 37 00