Villa fra EDC

Bogfinkevej 8

7900 Nykøbing M

1.295.000 kr.

6/4 rum, 158 m²
Åbent hus med tilmelding 30. apr. 9:00 - 16:00

NYDELIG, IND­FLYT­NINGS­KLAR VILLA I SYDBYEN

Her er boligen til Jer, der gerne vil have alle husets leverum i ét plan og samtidig have plads til ekstra opbevaring og god plads til hobby!

Her kommer I til at bo på Bogfinkevej, som er beliggende i det populære ”pip-kvarter” i Sydbyen. Et børnevenligt område, der er attraktivt for alle aldersgrupper, da der er få minutters gang til alting. Det gælder både skole, indkøb, ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tion samt centrum, gågade, skov og fjord. Der er flere gode stier rundt omkring i området. En dejlig beliggenhed, som man kun kan blive glad for.

Bogfinkevej 8 byder på en fin og regulær familievilla. Boligen er opført i 1965 og til-/og ombygget i 1976. Villaen rummer 228 brugbare m2 i alt. Heraf er de 158 m2 fordelt over stueplan, mens der er 70 m2 kælder. Derudover råder ejendommen over nogle rigtig gode udearealer med fliseterrasse, have og gode udhuse. Overalt er der valgt gode, solide materialer med et minimal af vedligehold. Boligen har en fin planløsning, der passer til mange familier. Huset fremtræder velholdt og er løbende renoveret.

Indretning: Entré efterfulgt af en fordelingsgang, der giver adgang til både stue, køkken, badeværelse og værelser. Pænt køkken med masser af skabsplads samt mulighed for lille spiseplads. Tilmed beliggende lige op ad stuen, så man med fordel kan åbne op og lysne endnu mere, så man får et fantastisk køkkenalrum i åben forbindelse med stue. God stor stue med plads til so­faar­ran­ge­ment og spisebord med stole. Tilmed med et skønt lysindfald fra haven og direkte udgang til ter­ras­se­mil­jø­et. Stuen åbner også op for en ekstra stue – en pejsestue, om man vil, med en lille niveauforskel. Et super hyggeligt aktiv for huset, som giver Jer masser af plads i opholdsrummet. Her kan I få et fantastisk leverum med plads til både leg, hobby, sofa og spiseafdeling. Velholdt badeværelse i lyse materialer med en god størrelse, lyst skabs­ar­ran­ge­ment samt brus. 4 fine, regulære værelser – alle sammen med indbygget skabsplads.
En rigtig fin planløsning i stueplan, hvor de fleste familier nemt ville kunne finde sig til rette og indrette sig! Tilmed får man oveni i hatten nogle rigtig gode rum i husets kælder. Kør bilen ned ad den flisebelagte indkørsel og direkte ind i garagen hver dag, så I tørskoet kan træde indenfor. Kælderen er særdeles godt udnyttet, så også her får I en ideel planløsning. Garagen har nemlig en fin størrelse til både bil, cykler og små-opbevaring, mens I herfra kan træde direkte ind i kælderens tre disponible rum, som kan udnyttes, præcis som I ønsker. I dag er der indrettet med værksted, bryggers, fyrrum og viktualierum.

Foran huset er flisebelagt indkørsel, som leder ned til garagen. Holder man i stedet ved vejen, er der også flisebelagt terrasseareal hele vejen op til husets entré samt forbi huset, så man får adgang til haven. I mødes af en nydelig forhave, hvor der er bede og græsplæne. Haven er tilplantet med smukke blomster og buske i bedene. Haven er nem anlagt med enkelte træer og buske, hvor den regulære græsplæne indbyder til boldspil, trampolin og andet. Haven er ugeneret, så her kan I nyde udelivet – ligesom ter­ras­se­mil­jø­et vender helt rigtigt ift. ver­dens­hjør­ne­r­ne.

En fin og regulær familievilla med en god beliggenhed tæt på alt, der er klar til en ny familie.



BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79005167
Boligareal
158 m²
Kælder
70 m²
Vægtet areal
186 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
998 m²
Antal etager
1
Byggeår
1965
Ombygget
1976
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.330 kr.
Pris/m²
6.962 kr.
Pris
1.295.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
58 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
65.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.457 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.903 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00