Villa fra EDC

Fasanvej 26

7900 Nykøbing M

1.295.000 kr.

7/5 rum, 200 m²

I et af byens mest populære områder ligger denne fine villa og venter på en ny familie.

I et af byens mest populære områder ligger denne fine villa og venter på en ny familie. Boligen er meget velholdt, rummer mange kvadratmeter og har en dejlig sydvendt have, der vender ud mod grønt område. Her får I alle byens faciliteter i gåafstand. Med andre ord – her er hjemmet, mange efterspørger!

Med kun 200 meter til grønt område/skov, 400 meter til fjorden, hvor I i øvrigt kan nyde de smukke omgivelser via strand­pro­me­na­den, 450 meter til indkøb, 750 meter til skole og sport samt 1,2 km til gågaden, så får I en beliggenhed, hvor det hele er dejlig bekvemt, så man nemt og hurtigt kan komme til de forskellige ting.

Der venter jer en nydelig gulstensvilla fra 1962, som er til-/ombygget i 1973, der rummer hele 200 bo­lig­kva­drat­me­ter, så her er god plads til hele familien. Boligen er meget velholdt hele vejen igennem og fremtræder 100% klar til en ny familie, der kan få glæde af husets og områdets mange gode egenskaber. I forlængelse af huset er carport på 12 kvm og i forlængelse af den, er to disponible rum på 15 kvm. I den anden ende af grunden er et godt udhus på 25 m2, der kan bruges til mange formål.

Indretning: Når I har parkeret bilen godt og tørt i den store carport, kan I bevæge jer ind i to disponible rum, der er oplagte til værksted, hobby, opbevaring m.v. og hvor I kan fortsætte ud i haven bag huset. Fra carporten er der også indgang til husets entré. Et godt bryggers med skabe, plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og familiens overtøj og sko. Fordelingsgang med skabe, trappe til 1. sal og med adgang til pænt og velholdt badeværelse med badekar, køkken, stue og et dejlig stort værelse med skabe og masser af lysindfald, hvorfra der er adgang til endnu et fint værelse med skabe. Et pænt køkken, der er meget velholdt og er med lyst inventar og masser af skabsplads. I åben forbindelse med køkkenet venter jer en utrolig skøn vinkelstue. Der er god plads til at indrette spisebord med stole ud for køkkenet – på den måde fungerer det som køkken/alrum. So­faar­ran­ge­ment, lænestole m.v. er der også masser af plads til i den hyggelige stue. Lyset strømmer ind i stuen både fra nord og syd gennem de store vinduespartier og der er en flot udsigt over haven mod det grønne område. Et super dejligt opholdsrum, som I vil få meget glæde af. Fra stuen er der udgang til en skøn, hævet træterrasse. Udsigten fra terrassen er helt forrygende og I får naturen helt tæt på. På terrassen er også indrettet en herlig havestue, hvor vintræer har udfoldet sig, så her kommer der masser af vindruer. Når man sidder her, fristes man til at tro, at man er på ferie sydpå. Det er guld værd, at I kan nyde udsigten uanset vejr. 1. salen er indrettet med en stor hyggelig opholdsstue med dejligt lysindfald. Rummet kan bruges til mange formål – både som opholdsstue, hobbyrum, legeområde, spilleområde eller flere værelser, hvis I har brug for det. 1. salen rummer også et flot og rummeligt badeværelse med muret bruseniche samt tre fine værelser – alle med gode størrelser og skabe.

Ikke kun huset præsenterer sig flot, det samme gør grunden. Med et grundareal på 1074 m2, er der masser af plads at boltre sig på. Bag det hvide stakit foran huset er der græsplæne med bede, enkelte træer og buske. Der er også flisebelagt indkørsel til carporten. Bag huset venter jer den skønneste sydvendte have, der skråner ned mod grønt areal. Heromme finder I den førnævnte hævede terrasse og havestue. Der er også et flisebelagt areal, så her er gode muligheder for at nyde de smukke omgivelser. Grunden er tilplantet med bede, træer og buske i forskellige niveauer, som giver en flot parklignende have. Der er selvfølgelig også regulær græsplæne, der indbyder til mange timers leg – enten med bold, på gyngestativ, trampolin m.v.

Et utrolig dejligt sted, der på alle måder er klar en ny familie.


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79005187
Boligareal
200 m²
Vægtet areal
202 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.074 m²
Antal etager
1
Byggeår
1962
Ombygget
1973
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.455 kr.
Pris/m²
6.411 kr.
Pris
1.295.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
60 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
65.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.437 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.890 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00