Villa fra EDC

Blåborgvej 46, Rakkeby

7960 Karby

795.000 kr.

4/2 rum, 70 m²

Idyllisk perle - både hvad angår bolig og beliggenhed

Er I på udkig efter en enormt skøn villa eller fritidsbolig med en total ugeneret beliggenhed i smuk natur med langt til naboer, så har vi huset til jer lige her! Boligen ligger meget tilbagetrukket fra vejen, som i øvrigt ikke er særlig befærdet, så her er virkelig fred og ro samt et meget rigt dyreliv – noget man ofte kun kan drømme om! Får I brug for indkøb, skole, daginstitution, sport­s­fa­ci­li­te­ter m.v., så finder I det i Hvidbjerg, som blot ligger 4 km. væk. Det samme gælder strand og skov. Beliggenheden er fuldstændig ugeneret og alligevel ganske kort til alt – her får I altså det bedste fra begge verdener.

Boligen er unik på alle måder. Husets er opført i 1877 og har en helt speciel atmosfære, som man ellers skal lede længe efter. Huset er opført i et plan og har indskudt etage i form af hemse. Boligen præsenterer sig flot med en pudset facade og rødt decra tag. Det registrerede boligareal er angivet til at være 70 m2, men husets faktiske størrelse er ca. 110 m2. Hele boligen er løbende renoveret og fremtræder overalt i rigtig pæn og velholdt stand – helt klar til en ny ejer.

Indretning: Træd indenfor i husets indbydende og åbne entré, hvor I vil opleve, at I med det samme omfavnes af hygge. En vis ro sænker sig over en, når man træder indenfor. På venstre hånd finder I et større badeværelse, hvor der er bruseniche, nyere skabs­ar­ran­ge­ment og plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. På modsatte side af entré venter jer et skønt landkøkken. Dejligt lyst køkken med masser af albuerum. Efterfølgende bevæger I jer ind i det mest fantastiske opholdsrum. Loftet er ført til kip, så de smukkeste frilagte bjælker kommer til syne og lysindfaldet kommer ind af de mange vinduer og døre. Her er opsat pillebrændeovn og nyere luft/luft varmepumpe. Rummet har en dejlig stor størrelse og kan indrettes på mange forskellige måder – alt efter jeres behov. Der er hele 3 dobbeltdøre ud til jeres fine grund fra stuen, så I altid nemt og hurtigt kan komme ud i den skønne natur, som I er omgivet af. Huset rummer to super fine værelser med gode størrelser. Ovenpå de to værelser er indrettet den skønneste hems med god loftshøjde. Denne er populær blandt både børn og voksne. En fantastisk stil og atmosfære hele vejen igennem, der smelter så fint sammen med harmonien ved dette sted.

Hvis ikke vejret indbyder til en strandtur kan I med fordel tage en dukkert i husets pool. Den store flisebelagte terrasse indbyder nemlig til mange hyggelige stunder – især i sommerperioden er området et naturligt samlingssted med både venner og familie. Terrassen er indrettet med en stor swimmingpool, nyere overdækket terrasse, åben terrasse og redskabsskur. Et helt fantastisk miljø, der bare er så fint og gennemført til mindste detalje. Forestil jer lige at have denne oase, når solens stråler bager på jer – det er et kæmpe hit. Ikke alene er i omkranset af åbne vidder hele vejen rundt, men I har faktisk også jeres egen kæmpe sø i haven – hvor skønt er det ikke lige? Det giver jer et fantastisk dyreliv både til vands, til lands og i luften. Foran huset er anlagt gårdsplads og ellers er grunden primært udlagt i græsplæne. En utrolig dejlig grund, der har så meget at byde på. Grunden præsenterer sig virkelig flot uanset hvor du kigger. I øvrigt har sælger formået at skabe gode løsninger rundt omkring på grunden således ved­li­ge­hol­del­sen er begrænset.

Velkommen til. Vi glæder os til at vise jer denne idylliske perle!BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors