Villa fra EDC

Holme Ringvej 121

8260 Viby J

5.195.000 kr.

4/2 rum, 98 m²
74 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 14. jul. 14:30

Charmerende og gen­nem­renove­ret mu­rer­mester­vil­la

Centralt beliggende og tæt på alt, findes denne særdeles flotte og præsentable familievilla fra 1931 på hele 154 anvendelig etage m2.

Ejendommen er renoveret ude og inde og fremstår i særdeles fin og ind­flyt­nings­klar stand. Ma­te­ri­a­le­val­get er klassisk og velvalgt for ejendommen, og den stilfulde arkitektur er bibeholdt. Udadtil står ejendommen flot, og det samme gør den store ugenerte have, der er flot anlagt og matcher husets stil både foran og bagved. De gamle frugttræer, den store plæne og en flot anneksbygning, giver haven den karakter, som huset fordrer. Foruden carport og en stor indkørsel med rigeligt par­ke­rings­plads, så er ejendommen også forsynet med én stor sydvestvendt træterrasse, der klæder huset og giver fuld udnyttelse af sol i næsten alle lyse timer. Et skønt bidrag til et i forvejen gennemført hus.

En fin entre med trappeløb tager imod og fordeler trafikken til de øvrige plan, samt leder ind til dagligdagens opholdsrum i form af det åbne køkkenalrum. Et fantastisk rum med højt til loftet, flot sil­de­bens­par­ket, og masser af lys fra vin­du­es­par­ti­er­ne, giver et behageligt rum, hvor der også er nem adgang til terrassen og haven via to dobbeltfløjede terrassedøre. Der er åbent til køkkenet, der er stilfuldt og enkelt indrettet uden overskabe, men samtidig med rigeligt af bord- og skuffeplads, og albuerum til at flere kan involveres i madlavningen på samme tid. Et lille men praktisk gæstetoilet er der også blevet plads til i stueetagen.

Førstesalen er indrettet med to store værelser der begge er forsynet med kviste og gamle plankegulve. Fra reposen er der tillige adgang til et stort og moderniseret badeværelse med gulvvarme. Sælger har tidligere benyttet værelserne som hhv. soveværelse og børneværelse, inden de rykkede ned i underetagen.

Underetagen er af de nuværende ejere fuldstændig gen­nem­renove­ret efter alle kunstens regler, og fremstår således i samme boligkvalitet som resten af huset. Hele underetagen har været udgravet og forsynet med omfangsdræn og gulvvarme, og fremstår nu med en loftshøjde på 2,30 m. og direkte udgang til haven. Her kan I glæde jer til to store anvendelige rum med indbygget skabsplads, et stort bryggers med egen indgang - og ikke mindst - endnu et flot og stilfuldt indrettet badeværelse.

Så hvis I ønsker jer både plads, stil, god stand og charmerende omgivelser til hverdag, så overvej at besøge denne skønne villa. Et særdeles godt bud på en familievilla tæt på Viby Torv, Viby Skole, letbane station og Aarhus C. Og takket være de nuværende ejeres renovering af underetagen, får I den plads og det antal værelser, som børnefamilien sædvanligvis ønsker, men som sjældent kan opnås i ejendomme fra denne periode.

Selv om du i Viby har cykelafstand til Aarhus og gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der i begge retninger, behøver du ikke nødvendigvis transport. Her har du din helt egen bydel, hvor shopping, dag­lig­va­re­ind­køb, bibliotek, skole og pas­nings­mu­lig­he­der er samlet – og tæt på din bolig. Desuden byder Viby også på mange arbejdspladser og muligheder for videregående uddannelse. Og hvad du kunne mangle, hvor du bor, har du hurtigt adgang til via letbanen til Aarhus H, de hyppige busafgange fra Viby Torv eller den nære tilkørsel til motorvejen E45.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703607
Boligareal
98 m²
Kælder
56 m²
Vægtet areal
125 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
1.002 m²
Antal etager
3
Byggeår
1931
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.824 kr.
Pris/m²
41.560 kr.
Pris
5.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
51 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
260.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
29.637 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
23.884 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kennet Hansen

Ejendomsmægler, DiplomValuar, HD (FR), MDE

kha@edc.dk27 14 97 9958 58 70 13EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33