Villa fra EDC

Holmevej 114

8270 Højbjerg

6.495.000 kr.

6/4 rum, 174 m²
Åbent hus med tilmelding 14. apr. 12:00 - 15:00

Familievilla med by- og skovnær beliggenhed

Blot tre minutters gang fra Ob­ser­va­to­ri­estien, på toppen af Højbjerg, ligger denne fine gulstensvilla på dejlig, privat og opvokset grund. Leder I efter en stor familievilla, med kort afstand til Aarhus C og gåafstand til Mar­se­lis­borgsko­ve­ne, så får I hér muligheden.

I den rolige ende af Holmevej, med ryggen op mod Stjer­ne­kvar­te­ret, findes denne velholdte og løbende moderniserede ejendom på hele 278 etage m2. Ejendommen er fra 1951, gedigen i udformning og i tre plan, og med rødt tegltag fra 2004. Til ejendommen hører der både en oprindelig indbygget garage i underetagen, samt en større tilbygget garage med elektrisk port. Haven fremstår velplejet og med flot varierende bevoksning, fin regulær græsplæne og legeareal, og en flot hævet sydvestvendt træterrasse. Et skønt ugeneret udeareal der har såvel rafte- og levende hegn, hvilket afgrænser grunden fra naboer og vej.

Stueplanet i huset er indrettet til et funktionelt opholdsplan. Her er et stort og rummeligt HTH-køkken med gra­nit­bord­pla­de, nyere hvidevarer og med god skuffe- såvel som bordplads. Her kan hele familien samles, og der er direkte udgang til træterrassen, der synes oplagt til sommermiddage. I forlængelse af alrummet - der er adskilt af en dobbeltfløjet dør med blyindfattet glas - ligger der separat tv- og opholdsstue, hvor der også er en hyggelig pejs. Flotte, store opholdsrum, der bliver begunstiget af rigeligt lys af de mange vinduespartier. Overalt er der plankegulve, god loftshøjde og flotte hvide lofter. I stueplanet findes der desuden fordelingsgang, stort sydøstvendt soveværelse med skabsvæg, samt et flot og elegant badeværelse. Badeværelset er indrettet med gennemgående terrazzogulv, og er forsynet med gulvvarme, badekar, og har en stor separat bruseniche.

Husets førstesal er indrettet med en stor repos, hvorfra der er udgang til sydvestvendt altan med flot udsyn over området. Reposen fungerer tillige som en praktisk fordelingsgang, hvor der er separate døre til tre gode værelser, heraf et særdeles stort gavlværelse med indbygget skabsvæg. Ligesom stueetagen er hele 1. førstesalen forsynet med plankegulve, og byder desuden på eget badeværelse med bruseniche, toilet, gulvvarme og skråvindue.

Kælderetagen er praktisk indrettet og i brug til opbevaring, viktualierum, værksted og stort vaskerum/bryggers med bad og håndvask. Loftshøjden er fornuftig og kælderen fremtræder generelt fin og anvendelig. I samme niveau er der en integreret garage, som også kan tilgås fra kælderen. Underetagen lader således intet tilbage at ønske for selv den mest pladskrævende familie.

Der er lagt både tanke og sjæl i sælgers løbende renovering af ejendommen, hvilket har skabt en flot bolig i sjælden størrelse, med særdeles praktisk indretning, gode muligheder for brug, og en by- og skovnær beliggenhed. Absolut et besøg værd for den store børnefamilie.

Med kort afstand til Aarhus C samt skov og strand er Højbjerg ét af de absolut mest attraktive områder gennem tiderne omkring Aarhus. Her bor I tæt på midtbyens mange muligheder for shopping og kulturelle tilbud, og samtidig byder Højbjerg på sine egne ind­købs­mu­lig­he­der ved Rundhøj Centret og Kridthøj Torv samt rekreative områder i form af den hyggelige dyrehave og de flotte skove ved Marselisborg. Den dejlige Moesgaard Strand ved Aarhusbugten er kun minutters kørsel væk, og Mindeparken tilbyder i gåafstand grønne arealer til alle formål.

I Højbjerg finder man samtidig gode muligheder for idrætsak­ti­vi­te­ter ved Lyseng, gode skoler, samt pas­nings­mu­lig­he­der for børn i alle aldre. Et attraktivt område for såvel børnefamilier som bedsteforældre, der nyder kort afstand til både indkøb, underholdning og fornøjelse i flotte grønne omgivelser.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703425
Boligareal
174 m²
Kælder
104 m²
Vægtet areal
215 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
770 m²
Antal etager
3
Byggeår
1951
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.520 kr.
Pris/m²
30.209 kr.
Pris
6.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
115 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
325.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
36.865 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
29.708 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kennet Hansen

Ejendomsmægler, DiplomValuar, HD (FR), MDE

kha@edc.dk27 14 97 9958 58 70 13EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33