Villa fra EDC

Alphavej 2

8270 Højbjerg

5.595.000 kr.

5/3 rum, 153 m²
Åbent hus med tilmelding 18. jun. 12:00 - 17:00

Original og velholdt 50´er villa i Stjer­ne­kvar­te­ret

Her udbydes en ældre, men velholdt villa i klassisk 50´er stil, med en god beliggenhed i ét af Højbjergs mest attraktive kvarterer - Stjer­ne­kvar­te­ret. Et populært kvarter grundet den tætte placering på midtbyen, men også på grund af nærheden til Ob­ser­va­to­ri­estien og andre rekreative områder. Fritiden kan let foregå i skoven, ved vandet eller i nært beliggende Mindeparken, hvis benene skal strækkes helt ud. Kun få aktiviteter kræver kørsel, når man bor i Stjer­ne­kvar­te­ret - og ellers kan bussen fanges få minutters gang fra ejendommen. På Alphavej bor I desuden tæt på Ro­sen­vangsko­len og midt i et kvarter med mange potentielle legekammerater og et godt naboskab.

Selve ejendommen er trukket så langt mod nord på grunden som muligt, hvilket har givet en dejlig sydvendt have, der gemmer på store mængder lys og luft ad libitum, afskærmet af fin beplantning i varierende højde. Et godt udgangspunkt for at skabe en fremtidig bolig med her­lig­heds­vær­di allerede i haven, der ligger godt vendt for solen på alle tider af døgnet.

Denne villa vil nyde godt af en entusiastisk familie, der har mod på at videreudvikle den indretning, villaen allerede har, og som ønsker selv at bibringe ejendommen den stil, som familien har lyst til at leve i. Stueplanet er det naturlige hjerte i den hyggelige villa, indrettet med en stor vinkelstue og hertil en separat spisestue. Rummeligt, lyst og god atmosfære er generelt prædikater for opholdsrummene, og det kunne det være interessant at anvende nogle af de mange stu­e­kva­drat­me­ter til en fremtidig del af køkkenet. Stuen har gennemlys fra øst til vest, udgang til vestvendt terrasse, og er forsynet med en charmerende karnap. Et særligt bidrag til husets arkitektur, og et bidrag som man skal opleve indefra, for helt at fornemme værdien af. Der kunne evt. suppleres med endnu en eventuel solterrasse med forbindelse fra køkkenet, hvor der pt. er udgang til en overdækket veranda. I stueplanet finder I desuden et værelse med indbyggede skabe, badeværelse, samt en flot hall, der med et svunget trappeforløb, fører op til førstesalen som er husets nuværende væ­rel­ses­af­de­ling. Her er der ruttet med pladsen og etableret to store værelser, walk-in-closet, samt et toilet. Ej at fornægte er det flotte udsyn fra det nordøstlige værelse, hvor gavlvinduet åbner for en stor del af Sydbyen, godt hjulpet på vej af ejendommens høje beliggenhed.

Kælderetagen bidrager til funk­tio­na­li­te­ten med praktiske kvadratmeter og en udmærket loftshøjde, og har hele to separate indgange fra forhaven. Så har man lysten til og mulighederne for ombygning, vil den kunne blive en god te­e­na­ge­af­de­ling. Her er i forvejen indrettet mindre toilet, hvor der er mulighed for at udnytte faldstamme og afløb til et fremtidigt badeværelse. Ellers fungerer kælderen også til fulde i sin nuværende form, med flere gode rum med vinduer, værksted samt et godt bryggers.

Et dejligt hus med mange facetter, og en nuværende oprindelig stil, der kunne være interessant at bibeholde og anvende i den nødvendige renovering. Med sin beliggenhed på Alphavej er huset et oplagt valg for børnefamilien, der ønsker sig et tre-plans hus med muligheder, og som stadig ønsker at bo både by- og naturnært. Her er det muligt at få mange kvadratmeter, hvor hånd­værks­mæs­sig snilde kan bringe ejendommen up-to-date. Absolut et besøg værd, hvis I overvejer en bolig i Stjer­ne­kvar­te­ret.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703578
Boligareal
153 m²
Kælder
89 m²
Vægtet areal
183 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.114 m²
Antal etager
3
Byggeår
1955
Ombygget
1984
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
5.024 kr.
Pris/m²
30.574 kr.
Pris
5.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
24 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
280.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
32.011 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.798 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kennet Hansen

Ejendomsmægler, DiplomValuar, HD (FR), MDE

kha@edc.dk27 14 97 9958 58 70 13EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33