Villa fra EDC

Bredgade 26

8340 Malling

4/3 rum, 107 m²
Solgt

Fin villa med central placering

Tilbagetrukket fra vejen på den rolige del af Bredgade ligger dette hus. Huset er løbende vedligeholdt og fremstår ind­flyt­nings­klart. Med en placering på Bredgade i Malling er du tæt på skole, dag­in­sti­tu­tio­ner og BMI-Hallen, hvor fri­tidsak­ti­vi­te­ter kan udføres. Derudover er ind­købs­mu­lig­he­der også inden for gåafstand. Det samme gør sig gældende med de små spe­ci­al­bu­tik­ker længere nede ad Bredgade. Som noget unikt har Malling sin egen biograf, der bestemt også er et besøg værd. Letbanen gør stop i Malling og denne kan føre dig til både Aarhus og Odder, og der er bufforbindelse lige uden for døren. Kun en cykeltur væk finder du nogle af Østjyllands bedste badestrande. Her er også nem adgang til motorvejen via Giber Ringvej.

Huset er i tre plan, hvor du bydes velkommen i en hall-lignede entré, hvor trappen til første sal er. I stueetagen er der et skønt køkkenalrum med udgang til en sydvendt terrasse. Rummet har et godt lysindfald. Via dobbeltdøren føres du ind i dagligstuen, hvor de fine gulve fra alrummet også er. Slutteligt er der på denne etage et badeværelse med brus, der er i lyse, indbydende farver.
På første sal er en repos, der leder dig til to gode værelser. Her har det ene adgang til en hems, så der er masser af plads at boltre sig på.
Kælderen har egen indgang. Her er der to gode disponible rum, et bryggers samt et badeværelse med brus, der også er lavet i pæne materialer. Alle rum har vindue, så der kommer naturligt lys ind i alle rum.

Huset har en garage som er velisoleret og kan opvarmes. Her er der i den ene ende etableret køkken, så der er mulighed for at holde sin næste fest i denne. Garagen kan også bruges til andre ting, måske hobbyrum eller kreativt værksted.

Haven er veletableret og ugeneret. Her er en stor græsplæne, hvor der er mulighed for leg og afslapning. Huset har også et orangeri, hvor forårssolen kan nydes. Der er mange gode spots i denne have

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
83302360
Boligareal
107 m²
Kælder
60 m²
Vægtet areal
141 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
840 m²
Antal etager
1
Byggeår
1949
Ombygget
1966
Energimærke
D
Liggetid
19 dage

Det vigtigste for mig er tryghed i salget

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør jeg mit bedste for at skabe tryghed i salget.

Michael Colding

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

mco@edc.dk40 13 82 06EDC Ejendoms Centret ApS

EDC Ejendoms Centret ApS

Banegårdsgade 3, 8300 Odder

830@edc.dk86 54 22 77